2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چرا سرچی؟

تاپیک زدم عزیزم

سرداییم که میدونه باهم خوب نیستیم و پیش من شروع کرده به تعریف ازش من گفتم واسه من که غلطی نکرده شروع کرد به حرف زدن و توپیدن بهم

انتظار نداشتم اینجوری دفاع داییمو بکنه

امروز صبحم که باز دوباره خودش شروع کرد تو مقصری تو فلانی چند تا حرفم از خودش درآورد منم لجم گرفت حرفش زدم

قبلش بهش گفتم من باردارم ول کن گفت به من چه تو بارداری

یادم میاد سر بارداریش براش چکارا کردم اشکم میریزه

من واژینیسموس شدید داشتم و درمان شدم.دلم میخواد به هرکی که این مشکل بزرگ رو داره کمک کنم.اگه دوس داشتین درخواست بدین
دکتر اعصاب من چون افسردگی بعد زایمان داشتم و درمان نکردم خیلی خیلی عصبی شده بودم بچم یک لیوان آب می‌ ...

ینی برا منم از افسردگیه؟عصبی بودن مگه به افسردگی ربط داره

تاپیک زدم عزیزم سرداییم که میدونه باهم خوب نیستیم و پیش من شروع کرده به تعریف ازش من گفتم واسه من ک ...

عزیزم خودتو ناراحت نکن ۸۰ درصد خواهرایی که من دیدم باهم آبشون تو یه جوب نمیره

ینی برا منم از افسردگیه؟عصبی بودن مگه به افسردگی ربط داره

دیگه اگه واقعا اذیتت میکنه و زندگیتو تحت تاثیر قرار داده اول با روانشناس و بعدم با روانپزشک مطرح کن برای من دیگه داشت از دستم خارج میشد و تو تربیت بچم تاثیر منفی گذاشته بود اونم عصبی و پرخاشگر شده بود 

دیگه اگه واقعا اذیتت میکنه و زندگیتو تحت تاثیر قرار داده اول با روانشناس و بعدم با روانپزشک مطرح کن ...

منم همینم عصبی به همه میپرم یا زیادی مهربون میشم یا زیادی بداخلاق

منم همینم عصبی به همه میپرم یا زیادی مهربون میشم یا زیادی بداخلاق

منم همینجوری بودم ممکن بود یک دقیقه بعد این آدم مهربون تبدیل به یک آدم عصبی بشه و جنگ راه بیوفته ،کلی هم کلاس کنترل خشم شرکت کردم و کتاب خوندم اما دیدم نهههه کار من با اینا راه نمی‌افته 🫢🫢😶