2777
2789
عنوان

رفتار مادرشوهرم

273 بازدید | 17 پست

هر وقت زنگ میزنه میپرسه شان خوردین،الان دارین میوه و چای میخورین بعد میخنده ما سر ساعت ۷ شام میخوریم اونشب ساعت ۹ میگه دیگه الان میخوابین توی مخمه 

دیشب از شوهرم میپرسه نذری گرفتین شوهرمم گفت اره خانمم گرفته اونم زد زیر خنده که چی،شوهرم میگم چرا میخنده داره مسخره میکنه؟ هی میخوام خوشبین باشم  اینا نمیذارن که

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وقتی زنگ میزنه سریع شما بگین شام چی خوردین چای و میوه نمیخورین ترکش میشه احمق

دقیقا بعد حال و احوال پرسیش اینجوریه مریض که نیستین جمله پر از بار منفی 

منم یبار مثل خودش گفتم مریض نیستین که 

از ۶۰۰ کیلومتر اونوتر حرصمو در میاره

خب حرفی برای گفتن نداره

اگر مادر خودتم بود و میپرسید شام خوردین نخوردین ناراحت میشدی؟ معلومه که نه اون موقع میومدی میگفتی مامانم از دلتنگی هی میخواد حرف پیش بندازه و سوال های الکی میپرسه که باهامون ارتباط بگیره اما شوهرم میگه مامانت داره مارو مسخره میکنهههه!!!! ؟؟؟

دقیقا زندگین اصولیه بازم حرفی داره خوب اخه به اون چیه من زود شام میخورم

والا ببین گلم اصلاااااااااااا اعصابتو خورد نکن به درک بزار بگه تو که زندگیتو بر اساس حرف های اون نمیچرخونی 

بعدم بهش بگو ما عادتمونه مامان جان ساعت 7 شام بخوریم به نظرتون مشکلی هست؟ 

بعضی وقتا اشکی نمیریزی فقط قلب بیصدا گریه میکنه و این خیلی بده خیلی:)

منکه ساعت۶شام میخورم 🙁هرچی شاموزودتربخوری بهتره 

اهمیت نده  مقابله ب مثل کن اون گفت مثلا۱۱شام خوردیم توهم باحالته مسخره بگوع حالابای شکم اندازه بالشت روش میگیرین میخابین بعدشم بخند

چنان تنهایه تنهایم که انگارنیستم باخود...
خب حرفی برای گفتن نداره اگر مادر خودتم بود و میپرسید شام خوردین نخوردین ناراحت میشدی؟ معلومه که نه ...

مامان من هیچ وقت نپرسیدیه 

مامان من تا بحال یاد ندارم به برادرام اینطوری گفته باشه خوب من ناراحت نمیشم ولی میخنده چرا چندین بار گفتم شام خوردیم میخنده 

منکه ساعت۶شام میخورم 🙁هرچی شاموزودتربخوری بهتره  اهمیت نده  مقابله ب مثل کن اون گفت مثلا ...

دقیقا 

من اصلا کاری بهشون ندارم اوایل دلسوزی میکردن براشون ولی الان اهمیتی ندارن برام 

والا اونروز دنبال قرص گشتم آدرس دادن یه تشکر نکردن

دقیقا  من اصلا کاری بهشون ندارم اوایل دلسوزی میکردن براشون ولی الان اهمیتی ندارن برام  و ...

خونواده شوهرهمینن والا دستتوتاارنج عسل بزنی توحلقشون کنی انگارن انگار بایدزیادقاطی نشی

چنان تنهایه تنهایم که انگارنیستم باخود...
ما ۷ شام میخوریم اونا دیر خوب ما ۱۱ میخوابیم

جای حرص خوردن یه بار با لحن عادی بپرس مامان جان برای چی هر شب از من میپرسید شام خوردیم یا نه؟ مگه شام خوردن چیز عجیبیه؟ شما شام نمیخورید؟ بعد منتظر جوابش بمون. یه توضیحی میده، شما هم عادی بگو همه آدما شام میخورن، هرکسی هم برای زندگیش یه نظمی داره. اینکه هرشب این سوال رو میپرسید و میخندید به من حس بدی میده، فکر میکنم دارید مسخره میکنید...

این رفتار در شان من و شما نیست

والا ببین گلم اصلاااااااااااا اعصابتو خورد نکن به درک بزار بگه تو که زندگیتو بر اساس حرف های اون نمی ...

فضول و خاله زنکه از بیکاری گوشی دست میگیرین 

با همین خاله زنکیا جاریمو طلاق دادن