2777
2789
عنوان

فیبروم لطفا بیاین

67 بازدید | 2 پست

ممکنه فیبروم مشکلی ایجاد نکنه کسی بوده فیبروم داشته باشه و مشکلی نداشته باشه من تو بارداریم متوجه شدم فیبروم دارم دکتر گفت چون بیرون رحمیه مشکلی ایجاد نمیکنه بنا ب دلایلی الان نمیتونم برم دنبالش دکتر و اینا اگه مشکل ایجاد کنه علایم داره؟؟؟

سال‌ها، چه روزها، دقایق و ساعات، چه شب‌ها ‏نِشَسته، خَمیِده، دَست بَر زانو، گفتیم دیگر نمی‌توان ادامه داد ‏.....و ادامه می‌دهیم همچنان! به قول بوکوفسکی"‏ما برای ادامه دادن هیچ کسی را نداریم،جز خودمان و همین کافی است...🥲🖤
بله من  روز زایمانم دکتر گفت که فیبروم دارم .نه علایمی هم نداشتم.الان هم بعد ۸ سال مشکلی ندارم ...

ممنونم عزیزم

سال‌ها، چه روزها، دقایق و ساعات، چه شب‌ها ‏نِشَسته، خَمیِده، دَست بَر زانو، گفتیم دیگر نمی‌توان ادامه داد ‏.....و ادامه می‌دهیم همچنان! به قول بوکوفسکی"‏ما برای ادامه دادن هیچ کسی را نداریم،جز خودمان و همین کافی است...🥲🖤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.