2777
2789
عنوان

خوابهای خیلی عجیب

210 بازدید | 16 پست

سلام ،ی بار خواب دیدم ی زن پنجاه ساله که قدش ۷۰سانت بود ،اقوام ی خانواده ای بود (با من نسبتی نداشت)ولی این زن عین بچها رفتار میکرد و نابینا بود (معلول بود) تو ی جایی دیدمش بعد من بغلش کرده بودم و اون نمیخواست از بغلم بیاد پایین و گریه میکرد ....حالا موندم ....تو نت زدم نوشته بود خوب نیست......موندمممممم موندمممممممم ...چطور با خدا دوست بشم یکی هم راهنماییم کنه خییییلیههه ...خدا منا میبخشه؟!؟؟؟

تیکر بارداری نیست ،تیکر رسیدن به هدفامه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

معنیش چی بود 

بعد چطوری تو گوگل در آوردی

برای من همیشه چرت و پرت میاره

تیکر بارداری نیست دوستان تیکر اهدافمه 😊بعضی آدما فقط به لطف اینکه قتل غیر قانونیه تا الان زنده موندن!                                                A🤍M.         ❤️‌‌  Vali hal man bâ to khob Misha!❤️کاربری دست دو نفره 

معنیش اینه که تقریبا البته:از دین دور شدی و ...اینا،با خدا دوستم ولی موندم چرا اینطور خوابی دیدم

خيلي ها هستن كه فكر ميكنن دين دارن . نماز ميخونن . روزه ميگيرن . حجاب دارن . و ... . ولي دين ندارن . بلكه مذهب دارن . دين و مذهب با هم فرق ميكنه . خيلي هم با هم تفاوت دارن . 

خيلي ها هستن كه فكر ميكنن دين دارن . نماز ميخونن . روزه ميگيرن . حجاب دارن . و ... . ولي دين ندارن . ...

دقیقا,منم از همین خیلی میترسم😭😭😭

مشکلی داری که هر کاری میکنی رفع نمیشه و بقول معروف به یقه ات چسبیده

ممنونم، در مورد درسمم میگید ،تمومش میکنم یا نه؟!؟بهم بگید ممنونممم