2777
2789

بچه ها من یکی از دخترای خیلی صمیمی و عزیز زندگیم همیشه درباره کراشش باهام حرف میزد و منم گفته بودم که تو مشکلات خودمو رلم موندم و اصلا سیاست و این چیزا ندارم حتی یه عالمه چالشهای بدتر داشتم تو رابطه ی خودم که زمان باعث شد حل بشن نه اینکه عقل و سیاست داشته باشم و خودم تا مرز کات شدنه همیشگی رفتم ، اینارو میگم که درجریان باشید خودمم چیزی بلد نبودم و نیستم ، حالا این دختر با من حرف میزد و چون باهام صمیمیه منم تنها چیزی که بلد بودم این بود که بهش گفتم درباه مسائل+18 خیلی سفت و سخت باش و اصلا وا نده 

حالا مشکلشون بیخ پیدا کرده ،پسره اول گفته بود هیچکس تو زندگیش نیست ، این دخترم در حد معمول و هفته ای یکی دوبار با پسره حرف میزده تا بتونه جذبش کنه ، حالا الان پیشمه و میگه پسره بهش گفته دوست دختر داره اونم چند تا هم معمولیشو داره هم صمیمیشو ....واقعا براش ناراحتم خیلی اذیته الانم پیشمه لطفا راهنمایی کنید آیا این پسره میخواد امتحانش کنه یا نه کلا داره میپیچونش ؟من راهنمایی بدی بهش دادم که گفتم به پسره رو نده ؟هم عذاب وجدان دارم هم نمیدونم چطوری میتونم کمکش کنم 

پسره چند وقت پیش بهش گفته اگه ازت بپرسن این پسر کیه که شمارش تو گوشیته چی میگی ؟دوسته منم به شوخی و خنده یه جوابی داده و دو پهلو باهاش حرف زده نه بهش گفته میگم کسیه که دوسش دارم نه گفته ندارم ، حالا دوستم میگه اینکه یهو برگشته بهش گفته دوست دختر زیاد داره میخواسته عکس العمل دوستمو ببینه یا واقعا مسئله ی دیگه ای درمیونه ؟

هرکی هرچی بلده بگه 

تو چرا گند زده باشی دیگه طرف گفته دوست دختر داره در نهایت یا میخواد بپیچونتش چون خوشش نیومده یا اینکه واقعا داره

فعلا حقوق خوان ایشالله که بعدا حقوق دان. از ۹۹ عضو سایتم تازه وارد خودتونین. با سابقه.باکسی مشکلی ندارم اما اگر قصد بی‌احترامی داشته باشید متقابلا عین خودتون برخورد می‌کنم.اینو درنظر بگیرید...

راستش کراش یه مفهوم مسخره و بی معنیه، احتمال داره راست گفته باشه. به دوستت بگو بیخیالش بشه. شما هم راهنمایی اشتباهی بهش نکردی. 

عضو سازمان نظام روانشناسی، روان درمانی و مشاوره اختلالات فردی( افسردگی، وسواس، اضطراب و..) و مسائل و مشکلات بین فردی و روابط، مشاوره پیش از ازدواج. اجرا و تفسیر تستهای تخصصی روانشناسی. مشاوره آنلاین و حضوری. 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تو چرا گند زده باشی دیگه طرف گفته دوست دختر داره در نهایت یا میخواد بپیچونتش چون خوشش نیومده یا اینک ...

آخه این با من مشورت کرد همش احساس گناه میکنم نکنه اگه من بهش نمیگفتم خشک باش ایجوری نمیشدن 

پسره میمرد براش از همون تلفنی حرف زدناشون میشد فهمید از این خوشش میاد

راستش کراش یه مفهوم مسخره و بی معنیه، احتمال داره راست گفته باشه. به دوستت بگو بیخیالش بشه. شما هم ر ...

منی که خودم یه عالمه مشکل دارم ولی نمیتونم تحمل بیارم باعث جدایی اینا شده باشم خیلی ناراحتم 

پسرا کلا زر زیاد میزنن،دایورتش کنه به تخمدونش وقیدش بزنه،شوخیشم قشنگ نیس

نه انگار شوخیم نبوده چون بهم ریخته این دختر ، فقط میگه نمیدونم چرا یهو اینجوری سرد شد باهام 

من میگم نکنه تقصیره من بوده یا شاید میخواسته ببینه دختره چقدر پیگیرشه

آخه این با من مشورت کرد همش احساس گناه میکنم نکنه اگه من بهش نمیگفتم خشک باش ایجوری نمیشدن  پس ...

بالاخره باید باهم حرف میزدن شایدم گفته ببینه این رابطشو کات میکنه باهاش یا نه چون اگه براش مهم نباشه یعنی عین رفیقن و رابطه آنچنانی ندارن اگه باشه و کات کنه یعنی اینم دوس داشته رابطه عاطفی داشته باشن، ولی بازم بنطرم منطقی نمیاد من خودم اگه از کسی خوشم بیاد هیچ وقت نمیام به دروغ بگم دوست پسر دارم مگه اینکه حوصلشو نداشته باشم و نخوامش یا اینکه واقعا داشته باشم

فعلا حقوق خوان ایشالله که بعدا حقوق دان. از ۹۹ عضو سایتم تازه وارد خودتونین. با سابقه.باکسی مشکلی ندارم اما اگر قصد بی‌احترامی داشته باشید متقابلا عین خودتون برخورد می‌کنم.اینو درنظر بگیرید...
بالاخره باید باهم حرف میزدن شایدم گفته ببینه این رابطشو کات میکنه باهاش یا نه چون اگه براش مهم نباشه ...

یعنی شما میگی الان اگه دوستم رابطشو کات کنه پسره میفهمه دوست منم میخوادش ؟

یعنی شما میگی الان اگه دوستم رابطشو کات کنه پسره میفهمه دوست منم میخوادش ؟

اگه به عنوان رفیق باهمن آره دیگه تابلو میشه باید کم کم رابطشو باهاش کم کنه یا اینکه بگه من به عنوان یه دختر فک نکنم دوس دخترت خوشحال بشه که با یه دختر حرف بزنی از نظرم کار درستی نیس و این حرفا

منی که خودم یه عالمه مشکل دارم ولی نمیتونم تحمل بیارم باعث جدایی اینا شده باشم خیلی ناراحتم 

این موضوع اصن ارتباطی به شما نداره، خودتو انقد ناراحت نکن. جدایی این روابط ضرر که نیست، منفعتم هست. 

عضو سازمان نظام روانشناسی، روان درمانی و مشاوره اختلالات فردی( افسردگی، وسواس، اضطراب و..) و مسائل و مشکلات بین فردی و روابط، مشاوره پیش از ازدواج. اجرا و تفسیر تستهای تخصصی روانشناسی. مشاوره آنلاین و حضوری. 
هرچی که بوده مهم نیس،اگرم بخاطر ۱۸+گفته،به جهنم،

من تو دلم میگم کاش نگفته بودم همچین حرفیو و باعث جداییشون نشده بودم ، خودم یه عالمه ناراحتی دارم اینم اومده روش ، اشکا دوستمو میبینم خودمم حالم بد میشه