بچه ها من یکی از دخترای خیلی صمیمی و عزیز زندگیم همیشه درباره کراشش باهام حرف میزد و منم گفته بودم که تو مشکلات خودمو رلم موندم و اصلا سیاست و این چیزا ندارم حتی یه عالمه چالشهای بدتر داشتم تو رابطه ی خودم که زمان باعث شد حل بشن نه اینکه عقل و سیاست داشته باشم و خودم تا مرز کات شدنه همیشگی رفتم ، اینارو میگم که درجریان باشید خودمم چیزی بلد نبودم و نیستم ، حالا این دختر با من حرف میزد و چون باهام صمیمیه منم تنها چیزی که بلد بودم این بود که بهش گفتم درباه مسائل+18 خیلی سفت و سخت باش و اصلا وا نده
حالا مشکلشون بیخ پیدا کرده ،پسره اول گفته بود هیچکس تو زندگیش نیست ، این دخترم در حد معمول و هفته ای یکی دوبار با پسره حرف میزده تا بتونه جذبش کنه ، حالا الان پیشمه و میگه پسره بهش گفته دوست دختر داره اونم چند تا هم معمولیشو داره هم صمیمیشو ....واقعا براش ناراحتم خیلی اذیته الانم پیشمه لطفا راهنمایی کنید آیا این پسره میخواد امتحانش کنه یا نه کلا داره میپیچونش ؟من راهنمایی بدی بهش دادم که گفتم به پسره رو نده ؟هم عذاب وجدان دارم هم نمیدونم چطوری میتونم کمکش کنم
پسره چند وقت پیش بهش گفته اگه ازت بپرسن این پسر کیه که شمارش تو گوشیته چی میگی ؟دوسته منم به شوخی و خنده یه جوابی داده و دو پهلو باهاش حرف زده نه بهش گفته میگم کسیه که دوسش دارم نه گفته ندارم ، حالا دوستم میگه اینکه یهو برگشته بهش گفته دوست دختر زیاد داره میخواسته عکس العمل دوستمو ببینه یا واقعا مسئله ی دیگه ای درمیونه ؟
هرکی هرچی بلده بگه