الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
منم با شوهرم دعوا کردم از دیشب رفته بود تفریح و گوشیش آنتن نداشت تا یکساعت پیش منم استرس داشتم و نرفتم خونه و باهاش قهر کردم آخه دوست داشتم کنارمون باشه و مثل همه زن و شوهر ها کنارم باشه😔😔
شوهر من کاش رک بگه برای تفریح میره، الکی به اسم کار میره ولی همه اش فامیل بازی می کنه با اقوام خودش ...
به زور ازش پرسیدم کجا میخوای بری تازه هم نگفت که تا کی میمونم.منم استرس گرفته بودم نکنه اتفاقی براش افتاده اکثرا روزهای تعطیل منو خراب میکنه دیگه از خانوادم هم خجالت می کشم که همش میگم رفته که و تفریح با دوستانش 😢😢
به زور ازش پرسیدم کجا میخوای بری تازه هم نگفت که تا کی میمونم.منم استرس گرفته بودم نکنه اتفاقی براش ...
من هم شرمم میاد به دوستام یا خانوادم بگم هیچ وقت نیست ، البته از وقتی پدرش فوت شده خیلی بدتر شده، چون میگه مادرم تنهاست ، من با نبودش کنار میام ، ولی تمام اسرارم را به اقوام دورش هم میگه ، ولی وقت پول قرض گرفتن .... و یا کار و گرفتاری فقط خانواده ی خودم حاضرند کمک کنند
چند سال پیش ما را بیمه ی عمر کرد، رفت همه جا جار زد، وقتی گفت فهمیدیم تمام برادرهاش سالهاست همگی بیمه ی عمر هستند و نگفتند ولی ایشون سریع گفته بود، الآن هم دو ساله انصراف داده میگه نمی صرفه
جالبه برادرش اصلا مسائل کاری و زندگی اش را نمیگه ، اینا باغدار هستند ، نهال مرغوب برادرشوهرم بخره به شوهرم نمیگه ، آب میخره نمیگه، همه کارهاش قایمکی ، شوهر من هنوز کاری نکرده حافظ شیرازی هم میدونه ، به من گفت که چون متواضع و فروتن است اینجوری است، توی جمع خودش و ما را میکوبه ولی از هر گری گوری ای تعریف میکنه ، کلا شخصیت اش اینجوریه ، خیلی خودش را میاره پایین ، بقیه را میبره بالا، همه چیزمون را هم میگه به همه
جالبه برادرش اصلا مسائل کاری و زندگی اش را نمیگه ، اینا باغدار هستند ، نهال مرغوب برادرشوهرم بخره به ...
ببین آدمایی که معمولا اعتماد به نفس پایینی دارن ، و اون محبتی که باید رو از خونواده نگرفتن اینجورین همش باج عاطفی میدن تا محبتشون رو بهزور بخرن ....حرص نخور همینن..
خدایا،راهی نمی بینم ،آینده پنهان است، اما مهم نیست همین کافی ست که تو راه را میبینی و من تو را...