2777
2789
عنوان

با شوهرم از راه دور دعوا کردم

287 بازدید | 12 پست

یک ماه است نیست ، خانه ی مادرش است ، چون پدرش فوت شده نوبتی میرن، ازم خواست عکس کتاب دخترم را بفرستم داماد خواهرش بفهمه ترم چند است بدم اومد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم با شوهرم دعوا کردم از دیشب رفته بود تفریح و گوشیش آنتن نداشت تا یکساعت پیش منم استرس داشتم و نرفتم خونه و باهاش قهر کردم آخه دوست داشتم کنارمون باشه و مثل همه زن و شوهر ها کنارم باشه😔😔 

منم با شوهرم دعوا کردم از دیشب رفته بود تفریح و گوشیش آنتن نداشت تا یکساعت پیش منم استرس داشتم و نرف ...

شوهر من کاش رک بگه برای تفریح میره، الکی به اسم کار میره ولی همه اش فامیل بازی می کنه با اقوام خودش ، آمار ما را هم میده😔😔😔

شوهر من کاش رک بگه برای تفریح میره، الکی به اسم کار میره ولی همه اش فامیل بازی می کنه با اقوام خودش ...

به زور ازش پرسیدم کجا میخوای بری تازه هم نگفت که تا کی میمونم.منم استرس گرفته بودم نکنه اتفاقی براش افتاده اکثرا روزهای تعطیل منو خراب میکنه دیگه از خانوادم هم خجالت می کشم که همش میگم رفته که و تفریح با دوستانش 😢😢 

به زور ازش پرسیدم کجا میخوای بری تازه هم نگفت که تا کی میمونم.منم استرس گرفته بودم نکنه اتفاقی براش ...

من هم شرمم میاد به دوستام یا خانوادم بگم هیچ وقت نیست ، البته از وقتی پدرش فوت شده خیلی بدتر شده،  چون میگه مادرم تنهاست ، من با نبودش کنار میام ، ولی تمام اسرارم را به اقوام دورش هم میگه ، ولی وقت پول قرض گرفتن .... و یا کار و گرفتاری فقط خانواده ی خودم حاضرند کمک کنند

من هم شرمم میاد به دوستام یا خانوادم بگم هیچ وقت نیست ، البته از وقتی پدرش فوت شده خیلی بدتر شده، &n ...

عزیزم آدم بی سیاست درست بشو نیس.... شوهر منم همینه  ...فقط خودت  خسته میکنی ..تاماااممم ..

بیخیال اعصاب خودت  بهم نریز 

خدایا،راهی نمی بینم ،آینده پنهان است، اما مهم نیست همین کافی ست که تو راه را میبینی و من تو را...
عزیزم آدم بی سیاست درست بشو نیس.... شوهر منم همینه  ...فقط خودت  خسته میکنی ..تاماااممم .. ...

چند  سال پیش ما را بیمه ی عمر کرد، رفت همه جا جار زد، وقتی گفت فهمیدیم تمام برادرهاش سالهاست همگی بیمه ی عمر هستند و نگفتند ولی ایشون سریع گفته بود، الآن هم دو ساله انصراف داده میگه نمی صرفه

عزیزم آدم بی سیاست درست بشو نیس.... شوهر منم همینه  ...فقط خودت  خسته میکنی ..تاماااممم .. ...

جالبه برادرش اصلا مسائل کاری و زندگی اش را نمیگه ، اینا باغدار هستند ، نهال مرغوب برادرشوهرم بخره به شوهرم نمیگه ، آب میخره نمیگه،  همه کارهاش قایمکی ، شوهر من هنوز کاری نکرده حافظ شیرازی هم میدونه ، به من گفت که چون متواضع و فروتن است اینجوری است، توی جمع خودش و ما را میکوبه ولی از هر گری گوری ای تعریف میکنه  ، کلا شخصیت اش اینجوریه  ، خیلی خودش را میاره پایین ، بقیه را میبره بالا، همه چیزمون را هم میگه به همه  

جالبه برادرش اصلا مسائل کاری و زندگی اش را نمیگه ، اینا باغدار هستند ، نهال مرغوب برادرشوهرم بخره به ...

ببین آدمایی که معمولا اعتماد به نفس پایینی دارن ، و اون محبتی که باید رو از خونواده نگرفتن اینجورین همش باج عاطفی میدن تا محبتشون رو به‌زور بخرن ....حرص نخور همینن..

خدایا،راهی نمی بینم ،آینده پنهان است، اما مهم نیست همین کافی ست که تو راه را میبینی و من تو را...