بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
من قبلا چندین سال پیش سر یه مسئله دیگه باهاش حرف زدم دیدم اصلا ادم منصفی نیست تو بحث و فقط میخواد هرجور شده طرف مقابلو ناراحت کنه که خودش برنده باشه...
یعنی الان ما با اینهمه مشغله و سختی رفتیم کمکش مارو از خونش بیرون کرد بزرگش میکنیم واقعا؟؟
ن در کل اینک دیگران هی ب شما گوشزد میکنن ک بمیره و ....دیگ بیخیالش شین.بیخیال ماجرا...چاره جز این نداری یا باید تمومش کنی ماجرا رو و از اول شروع کنی یا کلاا از ریشه تمومش کنی و کات کنی
ببین خودت تایپ کردی ی خانم باسیاست چیکار میکنه...خانم باسیاست با سیاست از خودش دفاع میکنه نه اینکه با سکوت حرف اونارو تایید کنه....همون موقع ک دیدی مادرشوهرت ناراحته باید قانعش میکردی ک تو این حرفارو نزدی دقیقا همینایی ک بما گفتی باید ب اون میگفتی
خب الان چیکار کنم؟ اونموقع خیلی ناراحت بودم از دستش و خودش اصن نمبمواس با من حرف بزنه میرف اتاق بال ...
این جمله اخر چقدر قشنگه مگ منو نمیشناسی مامان مگ من اینجور ادمی ام....همون موقع ک تنور داغ بود باید میچسبوندی ولی حالاهم اشکال نداره....قشنگ ی دسته گلی کادویی چیزی بگیر برو خونشون دست وروبوسی و اینا بعد براش توضیح بده بگو مامان ببخشید ک حرفای فلانی باعث ناراحتی شد ولی مامان من بخاطر شما اومدم اینجا با جون و دل ک بمامانم خدمت کنم مگ من دختر شما نیستم چطور منو باور نکردین بخدا من هرموقع خاستم غذا و داروی شما رو اماده کنم فلانی اجازه نمیداد میگفت خودم انجام میدم تو ب بچه هات برس چ میدونستم شما اینطوری برداشت میکنی..اگ حالش هنوزم خوب نشده بگو اصلا بیا بریم خونه ما وسیله هات جمع کن بریم ی تعارف بزن...واینکه به همراه این حرفا یکم قربون صدقه ایناهم برو قربونت بشم فداتشم من شمارو خیلی دوست دارم