2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بنظرمن کاش خودت با مادرشوهرت حرف میزدی

چی میگفتم اخه

من قبلا چندین سال پیش سر یه مسئله دیگه باهاش حرف زدم دیدم اصلا ادم منصفی نیست تو بحث و فقط میخواد هرجور شده طرف مقابلو ناراحت کنه که خودش برنده باشه...

یخاطر همین دیگه باهاش راجب چیزی صحبت نمیکنم

یعنی الان ما با اینهمه مشغله و سختی رفتیم کمکش مارو از خونش بیرون کرد بزرگش میکنیم واقعا؟؟

ن در کل اینک دیگران هی ب شما گوشزد میکنن ک بمیره و ....دیگ بیخیالش شین.بیخیال ماجرا...چاره جز این نداری یا باید تمومش کنی ماجرا رو و از اول شروع کنی یا کلاا از ریشه تمومش کنی و کات کنی

ببین خودت تایپ کردی ی خانم باسیاست چیکار میکنه...خانم باسیاست با سیاست از خودش دفاع میکنه نه اینکه با سکوت حرف اونارو تایید کنه....همون موقع ک دیدی مادرشوهرت ناراحته باید قانعش میکردی ک تو این حرفارو نزدی دقیقا همینایی ک بما گفتی باید ب اون میگفتی

ببین خودت تایپ کردی ی خانم باسیاست چیکار میکنه...خانم باسیاست با سیاست از خودش دفاع میکنه نه اینکه ب ...

خب الان چیکار کنم؟

اونموقع خیلی ناراحت بودم از دستش و خودش اصن نمبمواس با من حرف بزنه میرف اتاق بالایی

بهم برخورد چطو منو نشناخته من اون حرفارو میزنم اخه؟!

خب الان چیکار کنم؟ اونموقع خیلی ناراحت بودم از دستش و خودش اصن نمبمواس با من حرف بزنه میرف اتاق بال ...

این جمله اخر چقدر قشنگه مگ منو نمیشناسی مامان مگ من اینجور ادمی ام....همون موقع ک تنور داغ بود باید میچسبوندی ولی حالاهم اشکال نداره....قشنگ ی دسته گلی کادویی چیزی بگیر برو خونشون دست وروبوسی و اینا بعد براش توضیح بده بگو مامان ببخشید ک حرفای فلانی باعث ناراحتی شد ولی مامان من بخاطر شما اومدم اینجا با جون و دل ک بمامانم خدمت کنم مگ من دختر شما نیستم چطور منو باور نکردین بخدا من هرموقع خاستم غذا و داروی شما رو اماده کنم فلانی اجازه نمیداد میگفت خودم انجام میدم تو ب بچه هات برس چ میدونستم شما اینطوری برداشت میکنی..اگ حالش هنوزم خوب نشده بگو اصلا بیا بریم خونه ما وسیله هات جمع کن بریم ی تعارف بزن...واینکه به همراه این حرفا یکم قربون صدقه ایناهم برو قربونت بشم فداتشم من شمارو خیلی دوست دارم

این جمله اخر چقدر قشنگه مگ منو نمیشناسی مامان مگ من اینجور ادمی ام....همون موقع ک تنور داغ بود باید ...

وااااای یعنی دوس دارم سرمو بکویم تو دیوار

من از دستش ناراحتم چطو اینکارارو کنم اخه