2777
2789
چرا عزیزم ، کسی رو دیدی ک کراتین کار بوده و درامدش خوب باشه

عزیزم من کلی تحقیق کردممم و هر چیزو دیدم هم سخت بود...پولشم خیلییی

ولی کراتین هم راحت تره هم زودتر یادش میگیری هم درآمد بالایی داری و جزو کمترین هزینه بری ها برای یادگرفتنش داره

آره هست خیلیی

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

میگن اتوش فقط ده تومنه

اره 

بافت مو 

خیلی هزینه دوره هاش و وسایلاش کمه 

و دخترای کم سن خیلی دوست دارن مشتریش زیاده 

اسونم هست 

چندتا دختر دبیرستانی خوشگل ببافی همه دوستاشون میان و مشتریت میشن 

اصلا سر در نمیارم یعنی هیچی ها ، میتونم یاد بگیرم؟

اینجوری فک نکن اول ذهنتون خالی کن به خودت انگیزه بده 

هرچیزی فک کنی همون میشه

من ی دختر عمه داشتم ی جوری بود گاهی پشت سرش بقیه میگفتن کم داره دور از جونش ... منظورم از نظر خنگی هست الان همون تو کار شنیون، ترکیه رفت و آمد داره و خلاصه به جایی رسیده 

آهای زندگی من از تو قووووووووووی ترم 🌿
میگن اتوش فقط ده تومنه

قشنگم اینجوریم نیست ک 

چرا اینجوری بهت اطلاعات دادن واقعا درکشون نمیکنممم

آدم هر کاری و بخاد شروع کنه باید اول به اون درجه برسه ک خودش مدیریت کنه دیگ 

شما ک همون اول نباید هزینه کنی 

یسری آرایشگاه یاد میگیری با کمترین هزینه میشی بعد دستیارش و بعد همونجا درآمد به دست میاری و بعد میری مستقل کار میکنی الان هر کاری یکم هزینه واس تک کار کردن میخاد دیگ هزار برابرش رو می‌توان دربیاری بعدش

اینجوری فک نکن اول ذهنتون خالی کن به خودت انگیزه بده  هرچیزی فک کنی همون میشه من ی دختر عمه د ...

از اون لحاظ نمیگم عزیزم کلا اهل رنگ مو نیستم وگرنه خیلی باهوشم خودمم دانشجوی ممتاز دانشگاهم