2777
2789
عنوان

خانوما لطفا نظر بدین واجبه

329 بازدید | 17 پست

شوهرم دوبار ورشکست شده همیشه بدهی بالا میاره و میگف ایندفعه حواسمو جمع کردم

من دیروز پیامک گوشیرو نگاه میکردم دیدم چند نفر درمورد بدهی پیام دادن امروز گفتم بازم بدهی داری گف به تو چه .خیلی ناراحت شدم به برادرشوهرم خیلی محترمانه پیام دادم ک بازم بدهی داره برادرت ، من و دخترم تو عذابیم فقط خاستم تو جریان کاراش باشین .

برادرشوهرم سین کرد جوابمو اصلا نداد حتی یه سلام خشک و خالی خیلی ناراحتم به نظرتون چیکارکنم؟(درضمن رابطمون با برادرشوهرم اینا خوبه)

دخترم توهمه زندگیمی عاشقتم.خوش اومدی به زندگیمون😍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با اردنگی پرتش کن از خونه بیرون اگه چیزی گفت بگو به تو چه دوست داشتم

تیکر رسیدن به هدفم✌🏻 میشه برای رسیدن به هدف بزرگی که دارم یه صلوات مهمونم کنی؟🙂 با عرض احترام درخواست دوستی قبول نمیکنم خصوصا برای هرگونه فا ل و تک نیت🌹🌹 غیر از این مورد امر دیگه ای داشتید قبلش بهم اطلاع بدید تو تاپیکم تشکر♡
به اون چه ربطی داره که گفتی ؟

با پدرشوهرم اینا قطع رابطه ام و با شوهرم خیلی مشکلات داریم چندساله تو عذابم دیگه جونم به لبم رسیده خانوادشو در جریان کاراش میزارم 

به برادرش ک ربط نداشته...ولی سعی کن کنارش باشی

درسته ربطی نداره ولی خواستم ک به پدرش بگه یه نصیحتی بکنن بابا منم خسته شدم ازوقتی ازدواج کردم ۲بار ورشکست شده هرروز بدهی داره

بابا گناه داره تو فشاره بعد میخواد زن و بچش وارد ماجرا نشن بهشون فشار بیاد

گوه میخوره این چه طرز برخورده هم خودش هم برادرش

تیکر رسیدن به هدفم✌🏻 میشه برای رسیدن به هدف بزرگی که دارم یه صلوات مهمونم کنی؟🙂 با عرض احترام درخواست دوستی قبول نمیکنم خصوصا برای هرگونه فا ل و تک نیت🌹🌹 غیر از این مورد امر دیگه ای داشتید قبلش بهم اطلاع بدید تو تاپیکم تشکر♡