2777
2789

باهاش قهرم الان کنارم خوابه،اینقدر دوسش دارم ک دلم میخاد برم بغلش کنم و ببوسمش اما ایندفعه همه ی حق بامنه

بیاین متقاعدم کنین ک دوباره من پیشقدم برا آشتی نشم و نرم طرفش آخه دلم میخاد یبارم اون برام تلاش کنه،نه اینکه من همش دنبالش بدوم

تویی که امضامو میخونی،💛میشه برام دعا کنی امسال فرهنگیان قبول شم💛😢

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چطور انقد زود فراموش می‌کنید 

من خیلی کینه ایم خیلیااااا . همسرم تا الان یه نصف روزم قهر نکرده یعنی جرات نداره قهر کنه 😂😂😂 چون اگ قهر کنه دیگ روزها باهاش حرف نمی‌زنم آخرشم تا اشکشو در نیارم نمیبخشمش

بغل کن بابا بیخیالش نمیرزه ،راجبش حرف بزن خیلی اروم خیلی خیلی اروم و یکم لوس بگو ازت انتطار دارم بهم ...

اره بلدم ولی خب ازین راه کلی پیش رفتم ولی درست نمیشه رفتارش

من اگه روزی ازدواج کنم و قهر باشیم و حق با من باشه باهاش حرف نمیزنما ولی کرم میریزم مثلا لباسای خوشگل سسکی آریش جذاب،دوش با عطری که دیوونشه تا خودش جلو بیاد و پیش قدم شه،بعد اگه پیش قدم شد براش ناز می‌کنم اگه دلمو به دست آورد آشتی می‌کنم😅

یه بالشو بغل کن محکم فکر کن اونو بغل کردی 

یا فیلم دان کن بشین ببین حواست پرت بشه با هندزفری ببین بیدار نشه ک باز دعواتون نشه😂

دیگه تک الکترون نیستم😅۱۴۰۴/۰۶/۲۶شدیم جفت الکترون#M🫀من مسلمانم اسلام دین کاملیست اما من نه اگه بدی از من دیدید از منه نه دین و مذهبم ولی اگه خوبی از من دیدید لطف خداست❤☕

چطور انقد زود فراموش می‌کنید  من خیلی کینه ایم خیلیااااا . همسرم تا الان یه نصف روزم قهر نکرده ...

دمت گرم کاش منم مث تو بودم ولی ‌من درونگرام ،موقعی ک نیس کلی باهاش تو ذهنم حرف میزنم و تمرین میکنم ک چی بش بگم،اما وقتی میبینمش وا میدمو یادم میره حرفام و نمیتونم بگم و بغض گلومو میگیره،باز دوباره وقتی ک پیشم نیس یادم میادو از بدم میاد

نمیدونم فازم چیه