منو شوهرم یکساله ازدواج کردیم. خانوادش حتی هزار تومن واسه عروسی ما خرج نکردن البته بجز گوسفندی که واسه قربانی گرفتن. من میدونم نباید توقع داشته باشم کسی بهمون کمک کنه و خودمون باید از پس مخارج خودمون بربیایم، خیلی روی خودم کار میکنم و به خودم میگم که کسی مسئول زندگی ما نیست، فقط از خدا میخوام همه چیز رو واسمون جور کنه و خدا رو شکر هیچوقت ناامیدم نکرده. اما امشب متوجه شدم شوهرم دو شب پیش یه مبلغی رو به حساب پدرش واریز کرده، در صورتی که این ماه که همه مخارجمون قاطی شده و خودمون میلی متری میگذرونیم! از این موضوع شوهرم چیزی بهم نگفته و خودم فیش واریز رو دیدم. حالا از یه طرف حرصم گرفته که چرا بدون اطلاع من واریز کرده و اصلا چرا بجای اینکه اونا به بچشون کمکی کنن، شوهر من توی این اوضاع باید یه چیزی هم بده؟ از طرف دیگه هم میگم شاید اونا دستشون خالی باشه و مجبور شدن قرض بگیرن و هرچی باشه اونا بزرگتر ما هستن و احترامشون واجبه، خدا هم چند برابر این مبلغ بهمون کمک میکنه ایشالا. الان نمیدونم دقیقا چمه و چه حسیه دارم😐 کمکم کنید گیجم
عزیز دلم اصلا از این موضوع ناراحت نشو گاهی وقتا خانواده هم دستشون خالی میشه چون شوهرت بهشون کمک کرده مطمئن باش خدا چندبرابر بهت میده ولی باید شرایط فعلی الان رو درک کنی
و اینکه خیلی از خانواده ها الان کمک نمیکنن بخاطر شرایط مالی......
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
عزیز دلم اصلا از این موضوع ناراحت نشو گاهی وقتا خانواده هم دستشون خالی میشه چون شوهرت بهشون کمک کرده ...
آره عزیزم منم تا این حس حرص خوردن میاد سراغم خیلی سعی میکنم از خودم دورش کنم و خودمو بزارم جای اونا، اما از همسرم توقع داشتم این موضوع رو باهام درمیون بزاره. از طرفی هم میگم شاید همسرم نخواسته خودش یا خانوادش رو پیش من خجالت زده کنه