2777
2789
عنوان

فردا به رئیسم بگم؟ 😓

247 بازدید | 12 پست

بچه ها سلام. من از اسفند توی یه دفتری استخدام شدم. زمانی که استخدام شدم حرفی از حقوق و اینا به صورت دقیق زده نشد. چون منم کاراموز بودم و اینا زیاد واسم فرقی مداشت، چون کارمم کیفیتی نداشت همچین. از اردیبهشت حقوقم یه تومن یه تومن رفت بالا. تا اینکه ماه قبلی یعنی خرداد ۸ تومن زد برام و گفت چون داری هفته‌ای دوبار غروب رو هم میمونی حواسم به حقوقت هست و رفته رفته کارت بهتر شه حقوقت بیشتر میشه.

آقا الان سه شنبه حقوق تیر و واریز کرد. یهو شوکه شدم دیدم ۶ تومن واریز کرد 😐😐😐 چرا؟ یعنی بدون اضافه کاریم بازم دو تومن از حقکق ماه قبلی کمتر زده.

هیچ حرفیم بهم نزد که مثلا میخواد توی دوتا وجه پرداخت کنه و اینا. هیچییییی نگفت. منم سکوت کردم تا خودش یه حرفی بزنه. 

مامانم میگه فردا حتما به روش بیارم و بهش بگم. داداشم میگه تا دوشنبه صبر کن بعد بگو.

الان چیکار کنم؟ فردا بگم؟ چی بگم؟ یعنی حرف و چجوری شروع کنم تابلو هم نباشه؟ 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هیییییچ وقت کارت رو دست کم نگیر اگر اونجایی یعنی از کارت راضی وگرنه کسی تو کار تعارف نداره. دو سه روز صبر کن و بعد بورس بگو جسارتا حقوق من کمتر از ماه پیش بوده می‌خوام ببینم دلیل خاصی داشته. تجربه من میگه هرچی در مورد حقوقت شفاف تر و رک‌تر باشی بیشتر به حق و حقوقت احترام گذاشته میشه

ساعت کاریت روزانه چند ساعته؟ بیمه هم هستی؟

۸ صبح تا ۲ بعد از ظهر

نه بیمه نیستم.

تازه یه ساله درسم تموم شده. حس میکنم با خودش میگه خب این که بچس نیازی نداره ولش کن :/

بقیه حقوقشونو کامل گرفتن :/

هیییییچ وقت کارت رو دست کم نگیر اگر اونجایی یعنی از کارت راضی وگرنه کسی تو کار تعارف نداره. دو سه رو ...

درسته.

به نظرت تا دوشنبه صبر کنم؟ یا همین فردا بگم بهش؟ چون سهش نبه واریز کرده برام