2777
2789

خانما من سلفری دادم 10 هفته گفتن بچه دختره 

دیشب زیر شکمم خیلی درد داشتم رفتم بیمارستان سونو کرد گفت بچه پسره 17 هفته هستم من به همه گفتم دختره... بنظرتون کدومشون درسته 

همیشهکسی که ناله می‌کند، مظلوم نیست. گرگ وقتی زوزه می‌کشد برای دریدن است نه کمک کردن..... 

سلفری فک کنم دقیقه ها

🍀🍀🍀🍀🍀                                                              یادم بمونه هیچ چیزی از هیچ کس بعید نیست یادم بمونه چقدر امروز شرایط سختی داشتم یادم بمونه هر چند به ته خط رسیده باشم ولی امید داشته باشم خدا را چه دیدی شاید یکی از همین روزها نوبت من باشد   😔😔     ♡این نیز بگذرد♡

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلفری که میگن دقیقه😩 من تو ۱۳ هفته قطعی گفت دختر انومالی گفتن پسر...خانواده همسرم میگن از چشم می تر ...

دقیقا از همین حرف و حدیثشون میترسم چی بگم الان صبر میکنم تا انومالی.. 

آخرش جنسیت بچت چی شد 

همیشهکسی که ناله می‌کند، مظلوم نیست. گرگ وقتی زوزه می‌کشد برای دریدن است نه کمک کردن..... 
دقیقا از همین حرف و حدیثشون میترسم چی بگم الان صبر میکنم تا انومالی..  آخرش جنسیت بچت چی شد&nb ...

دیگه سونو نرفتم و به انومالی اعتماد کردم که پسره...بی خیال حرف مردم همیشه هست توجه نکن بهشون🤦

میشه یه صلوات مهمونم‌کنی؟؟
دیگه سونو نرفتم و به انومالی اعتماد کردم که پسره...بی خیال حرف مردم همیشه هست توجه نکن بهشون🤦

چند هفته رفتی انومالی 

دکترم برای دوهفته دیگه انومالی نوشت تا اون موقعه ببینم چی میشه