2777
2789
عنوان

چجوری چاق بشم

97 بازدید | 9 پست

قدم ۱۶۹

وزنم ۵۳

میشه بگید چی بخورم

یا تایم خواب و ورزش و... چجوری باشه ک چاق بشم

۱۹سالمه و کار خاصی در طول روز ندارم

|هرکی امضامو دید بهم یادآوری کنه که تو قرار شد از صفر شروع کنی و گذشته و ادماشو فراموش کنی❤|

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چیکار کنم لاغر بشم

والا نمیدونم. برو باشگاه صب زود پاشو ورزش کن. ی ذره کمتر بخور . یا با ترشی غذاتو بخور

|هرکی امضامو دید بهم یادآوری کنه که تو قرار شد از صفر شروع کنی و گذشته و ادماشو فراموش کنی❤|

نمیدونم ،بنظرم تو مصرف سیب زمینی و غلات و برنج زیاده روی نکن ،چربی و قند خون بالا میره، برو پیش یه متخصص 

گاه باید رویید                                                                                       از پس ان باران...                                                                                     گاه باید خندید ...                                                                                 بر غمی بی پایان....🦋

عههه تو منی یا من توام منم با همین قد و وزن و سنم😂😂 میخوام چاق شم ولی نمیدونم چجوری

بابا ابروم رف از بس بهم گفتن زیادی لاغری😂😂 یکی بگه من چ گوهی بخورم

بابا ابروم رف از بس بهم گفتن زیادی لاغری😂😂 یکی بگه من چ گوهی بخورم

من تا ۶۰ کیلو هم بودم ولی یهو لاغر شدم🥲

نمیدونم چم شد😑

اون موقع خیلی خوب بودم

یا به میدان نیا یا تمام بیا.هیچ موجودی نفرت انگیزتر از عاشق نیم‌بند نیست.
نمیخاد سنتون بالا نشون میده  ابن جور بهتره ۵۳ خوبه دیگه برای این سن

هر کی میبینه میگه چرا انقدر لاغری

خودمم دوست دارم یکم وزنم بیشتر شه 

در حد ۵۷ اینا حداقل

یا به میدان نیا یا تمام بیا.هیچ موجودی نفرت انگیزتر از عاشق نیم‌بند نیست.