2777
2789
عنوان

مشورت

34 بازدید | 1 پست

سلام اگه لطفاً یک راحل خوب بگین ممنون 

مامان من یک دوست داره که از 19 سالگی باهم دوست شدن که خیلی منو داداشامو اذیت کرده اول همسایه بودن مامان من چون تک فرزنده فکر میکنه هرکس باهاش دوست باشه میتونه جای خواهرشو بگیره با اینکه من 5 تا عمه دارم اما مامانم بهشون محل نمیده این دوست مامانم وضع مالیش خوبه و نیاز نداره ولب مدام از مامان من درحال پول فرض کردنه دوست مامانم از وقتی به دنیا اومدیم با ما مشکل داشت مثلا یک وقتی 7 سالم بود رفتیم خونشون مامانم یک عالمه خوراکی خربد و اونم فقط سه شکلات برای ما اورد منو داداشم و بچش اون خورد گیر داد که من هم شکلاتمو بدم بخوره من ندادم دوست مامانم  اومد منو از خونشون بیرون کرد ناخن هاشو تو بازو هام فرو میکرد و میگفت میخواستی بدی مامانم هم فقط نگاه میکرد اون هر رفتاری میخواست میکرد یک بار داداشم چای و تا ته خورد از اون موقع همش صداش میزنه ته چایی خور و هرهر میخنده این هایی که گفتم خیلی کم بود  بقیشو پست بعوی مینویسم 

البته الان که ما بزرگ شدیم خیلی بد شده مامانم همه این رفتار هاشو میبینه اما اصلا ما براش مهم نیست جلوی اون و از ما دفاع نمیکنه اون دوتا بچه داره یک دختر7 و یک پسر 12 ساله دخترش یک میومد خونمون مدام میرفت سر کمدم و هرچی دلش میخاست برمیداشت با اینکه ما میرفتیم خونشون حتی نمی ذاشتن کنپترل برداریم سریع دعوامون میکرد پسرش که همش میره سر گوشی مامانم اون اوایل  که

من گوشی خریده بودم از حسودی چون برای اون نخریده بودن برداشته بود هرچی تو گوشی داشتمو پاک کرده بود یا رفته بودیم باغ استخر عینک شنای منو دزدیده بود با اینکه مال خودش بهتر بود ولی بعد  که رفتم خونشون دیدم تو کمدشه وقتی فهمید من میدونم اومد یک عینک شنا دیگه انداخت توخونمون که بگه توخونتون بوده بقیشو هم میگم