2777
2789

بچه ها من از ۱۱ هفته قرص میخوردم اوایل یدونه بود بعد از ۳۰ هفته شد روزی ۳ تا

فشارم خداروشکر کنترل میشد رو ۱۱ یا ۱۲

بعد من الان ۳۵ هفته و ۴ روزمه از موقع که رفتم تو ۹ ماه که کلا دیگه رو ۱۱ نمیاد ۱۲ رو۷ هست

بعد یه ۴۰ دقیقه پیش فشارم رو گرفتم ۱۳رو۸ بود اما سر درد و علایم خاصی نداشتم یه کاسه ماست خیار خوردم زودی اومد ۱۲ رو۸

از دکترم چند روز پیش سوال کردم گفت بالا ۱۴ خطرناکه

خیلی نگرانم که اومده رو ۱۳😣😣😣 میترسم تو خونرسانی مشکلی باشه اخرین بار ۳۱ هفته داپلر دادم

دخترِ قشنگ مامان👶بیصبرانه منتظرتم...💗👶             خدا جونم خودت بهم دادیش خودتم مراقبش باش دخترمو صحیح و سالم از تو میخوام👼🙏🤲

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نمک رو قطع کردی؟ 

امپول ریه هم بزن 

هفتتم خوبه دیگه هر وقت دنیا اومد قدمش به چشم

تیکر برای هدف کاهش وزن تاریخ شروع رژیم:۱۸شهریور وزن شروع رژیم:۷۱ هدف اول ۶۷🔒هدف دوم ۶۳🔒هدف سوم ۶۰🔒هدف چهارم ۵۸🔒هدف پنجم ۵۶🔒هدف اخر ۵۴🔒من میتونم و باید بتونم تا عید به وزن مطلوبم برسم💪💪💪💪💪 قد ۱۵۸    کاش افسردگی ازم دور میشد 
خداروشکر تا اینجا بی خطر اومدی یکی دو هفته دیگه مراعات کن تمومه، اگه فشار رفت بالا فوری خودت بیمارست ...

اره واقعنم همش همینو میگم که تا اینجا اومدم این ۲،۳ هفته هم بگذره

اره چون ولی فشارم تو ۱۰ دقیقه اومد پایین واس همون دیگه نرفتم این چند هفته هم میگذشت بخدا دیگه اسم بچه نمیارم

دخترِ قشنگ مامان👶بیصبرانه منتظرتم...💗👶             خدا جونم خودت بهم دادیش خودتم مراقبش باش دخترمو صحیح و سالم از تو میخوام👼🙏🤲

نگران نباش منم از ۴ ماهگی فشار خون بالا داشتم ولی با قرص کنترل بود تقریبا 

الهی شکر هیچ مشکلی هم پیش نیومد 

فقط فقط رعایت غذایی کن ببین نمک و روغن اصلا هیچ مزیتی برای بچه ت نداره پس نخور 

من رعایت نکردم اصلا و متاسفانه الان بعد ۱۴ سال فشار خون بارداری مونده تو بدنم 

مراقب باش 

منم همیشه ۱۳ بود با قرص

بچمم مشکلی نداشت

فقط 22 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
پرندگانی که در قفس به دنیا آمده اند….                                    پرواز را یک بیماری میدانند…🕊
منم۳۸ هفته فشارم شد۱۵سریع سزارین شدم

دیگه هفته شما کامل بوده منم ۳۸ قراره سزارین بشم اگه مشکلی پیش نیاد

منم همیشه ۱۳ بود با قرص بچمم مشکلی نداشت

خب خداروشکر

منم اومد رو ۱۳ رو ۸ نگران سوم اما زود اومد پایین

نگران نباش منم از ۴ ماهگی فشار خون بالا داشتم ولی با قرص کنترل بود تقریبا  الهی شکر هیچ مشکلی ...

منم نمک رو خیلی کم کردم ب جز داخل غذا درست کردم اصلا استفاده نمیکنم تازه ب غذا هم کم میزنم ولی اینجوری ک شد از فردا اصلا نمیزنم

ببین هر وقت حالت غیر طبیعی داشتی یا سوالی داشتی زنگ بزن ۴۰۳۰ با مامای کشیک مشورت کن

باش عزیزدلم مرسی

نمک رو قطع کردی؟  امپول ریه هم بزن  هفتتم خوبه دیگه هر وقت دنیا اومد قدمش به چشم

نمک رو کامل قطع نکردم‌نه

امپول ریه واسم نداده دکتر

اگه خدانکرددددددده اینموقع ها دنیا بیاد بچه طوریش میشه؟