2777
2789
عنوان

ناتواني در تربيت بچه

302 بازدید | 22 پست

با سلام

خانمها پسر نه ساله اي دارم كه به شدت شلخته و بي نظم هست.اتاق خودش خيلي قشنگ و كلي وسايل براش خريدم. هميشه اتاقش نامرتبه، مداد رو تراش ميكنه ميريزه زير بالشش! موز ميخوره ميندازه زير تختش، لباس زيرش رو مثلا ميندازه پشت پشتي مبل! صد بار بهش ميگم نمي تونم هر روز تي بكشم سراميكها كثيف ميشن نه دمپايي هاش رو ميپوشه نه چيزي، هم جاي خونه جاي پاهاش هست. دخترم ٣/٥ سالشه. صبح كه از خواب بيدار ميشه ميگه مامان رو تختيم رو مرتب كن! به دادشش ميگه دادش به اون ليوانها دست نزن اونا برا مهمونه!!!

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بهتره تنبیه در نظر بگیرین و تشویق اگه جمع و جور باشه فلانو براش میخرین که دوست داره اگه شلخته باشه ...

اصلا تو تربیت نباید بچه شرطی بشه تشویق و تنبیه در نظر گرفت کاملا روش منسوخیه

محرومش کنید از یسری چیزا تا کارتیِ شخصیشو انجام نداد نمیتونه مثلا تلوزیون ببینه یا فیلم ببینه  ...

والله امروز از بس ديرانه ام كرده بود كلا در اتاقش رو كليد كردم و گفتم لازم نيست، وقتي تو نميتوني اتاقت رو مرتب نگه داري و وسايلهاي اتاقت رو من بايد از سالن و اتاق خودم و خواهرت جمع كنم پس همون بهتر كه بدون اتاق بموني

ببین عزیزم هر چی ببشتر حساس باشی بچه بیشتر سمت نامرتب بودن میره لطفا زیاد تاکید نکن بهش 

مثلا بگو پسرم با هم وسیله هاتو جمع کنیم یا تو کارای خونه عزیزم ممنون میشم کمکم کنی 

تشویق و تنبیه اصلاااااا درست و خوب نیست 

ولی همیشه جوابه یمدت اینجوری باشی بچه خودشم به اون نظرم عادت میکنه..

روش غلطیه به عینه دیدم بچه چطوری شده شرطی کردن اصلا درست نیست این روش های غلط از سنت های غلطه 

به هیچ وجه غلط نیست پسرشون ۹ سالشه بچه دو ساله نیست

لطفا مطالعه کنید سنش کمه پسرا دیرتر متوجه میشن!!!

در ضمن لطفا خودتون روش غلط به بقیه نگین مشاور های کودک این روش رو تایید نمیکنن

استاتر عزیز براتون پیج یه مشاور کودک رو میفرستم ببینید چقدر عالی راهنمایی کردن به حرف بقیه گوش ندین لطفا این دوستان بر اساس تجارب غلط خودشون راهنمایی میکنن و چیزی که از قدیم گفتن