2777
2789
عنوان

درمورد رژیم بیایننن

375 بازدید | 20 پست

هرکی دور ور من رژیم گرفته سریع مریض شده من

خودم میخوام یه رژیم غیر اصولی بگیرم چیکار کنم تا مریض نشم؟ قرص تقویتیو اینا چی بخورم

نپرسین چرا میخوای رژیم غیر اصولی بگیری چون ماه دیگه عروسی داییمه باید سریع وزن کم کنم

فقط خواستم بگم ارزشش رو نداره عروسی هم میگذره و میره و ی اعصاب صعیف و ریزش مو و ... برات میمونه.

و در اخر ده کیلو بیشتر از وزن قبل هم برمیگرده

ی دوقلو دارم به اسم آرین و آریا❤️
فقط خواستم بگم ارزشش رو نداره عروسی هم میگذره و میره و ی اعصاب صعیف و ریزش مو و ... برات میمونه. و ...

قبول دارم ولی اونقدرا هم نمیخوام کم کنم فقط ۴ کیلو اضافه وزن دارم بعد من چون بدنسازی کار میکنم برنمیگرده

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

قرص پاورفیت 

قرص فرو_دین 

این قرصا عاااالین عاااالی تقویت میشی بیا و ببین

پاورفیت صبح همیشه یکساعت مشخصی بخور 

فرودین اگر میخوای بخوری شبا بخور ک اشتهات زیاد نشه 

قرص لاکتوفم هم عاااالیه هم تو لاغری کمک میکنه هم روده هات به مشکل نمیخوره هم برای پیشگیری عفونت زنان عالیه

دیگه زن مهرداد نیستم💔
قبول دارم ولی اونقدرا هم نمیخوام کم کنم فقط ۴ کیلو اضافه وزن دارم بعد من چون بدنسازی کار میکنم برنمی ...

اها خب ۴ کیلو که چیز خاصی نیست تو ی ماه کم میشه

ی دوقلو دارم به اسم آرین و آریا❤️
مرسیییی فقط اینارو تا کی باید ادامه بدم؟

همه ی قرصا که گفتم جعبه دارن و تو جعبه دو ورق دارن

بهتره همون دو ورق رو بخوری 

اما از بین فرو_دین و پاورفیت یکیش رو انتخاب کن جفتش رو نخور 

پاورفیت قیمتش یخورده بالاتره فکر منم الان یه جعبه اش 350 تومن باشه، اما گیاهیه و برای تقویت سیستم ایمنی بدنه جلوگیری از زگیل و تبخال تناسلی ام هست حتی! من وقتی پاورفیت خوردم یکسال هییییچ مریضی نگرفتم حتی وقتی همسرم کرونا شدید گرفت و من همش بغلش میکردم. 

فرودین هم فکر کنم 180 تومن باشه یک جعبه اش ک داخلش کلی ویتامین داره و برای کمخونی و فقر اهن و ضعف بدن خوبه 

اما لاکتوفمو همه خانم ها باید بخورن یه مکمل عاااالیه هم برای کاهش وزن هم کاهش عفونت و بیماری های زنان و هم تقویت روده ها و میل جنسی

دیگه زن مهرداد نیستم💔