تاپیک خودم باطل نشده ولی وقتی تو یه تاپیک همه دارن صحبت می کنن و یه عده اشغال عقده ای و حسود و تنگ نظر لجشون میگیره وفوری گزارش میزنن باعث نفرت هستن
خااااک بر سرتون
بخدا که اصلا اهل این حرفها نیستم ولی واقعا این دفعه زورم گرفت از اینجور کاربرا
خب یکی نیست بگه لجت میگیره از تاپیک برو چرا دیگه گزارش میزنی بی وجد ان
من یک مامان و همسر شاد، مهربون و خوش اندام هستم که میخوام دنیا رو مجبور کنم به کام من و همسر و پسرم بچرخه🧡🧡🧡خدایا متشکرم بابت همه چیز و دستم رو از الان به بعد، محکمتر بگیر و برو تا بریم😘😍😁
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
بعضی تاپیکا رو داری میخونی نصفه گزارش میزنن خوب ادم حسابی ادم میمونه تو خماری😒😒😒😒
بی تعلق به جهان باش که آزاده روی🕊️🤍. جانانم دختر زیبای من به یاد داشته باش آنقدر دوستت دارم که به خاطرت با تمام سختیهای دنیا خواهم جنگیدبه من تکیه کن که تکیهگاهت عاشقانه دوستت دارد🫶🏻🫀 مشاور کنکور و دبیرم کمک خواستید در خدمتم😚🤍
میم های نی نی سایتی اینجا میزارم😁 😎حافظ کل سوره( قل هو الله احد)..😎ساعت ۱۲ شب به بعد توی سایت پادزهر لازم میشین بس که سمه😌من وقتی میام نی نی سایت خودم میریزم پشما م میمونن آخه یکی نیست بگه ماذا فاذا لاذا چاذا بلاذا
بخدا که این اولین باره تو این چند سالی که عضوم و از قبلش هم خاموش میومدم سایت اینجور لجم گرفته
وگرنه ادم ارومی هستم
من یک مامان و همسر شاد، مهربون و خوش اندام هستم که میخوام دنیا رو مجبور کنم به کام من و همسر و پسرم بچرخه🧡🧡🧡خدایا متشکرم بابت همه چیز و دستم رو از الان به بعد، محکمتر بگیر و برو تا بریم😘😍😁
داشتیم تو یه تاپیک همه دور هم صحبت میکردیم یهو میزنی نظرت ارسال بشه میگه تاپیک تعطیل
بار اول هم نبوده اینجور پیش اومده
موضوعش هم خیلی معمولی بود از غیرمجازهای سایت نبود که نی نی یار ببنده
واقعا بعضیا عقده دارن بخدا
اخه اگر موضوعش از اونایی بود که برای سایت مجاز نیست ادم ناراحت نمیشد
بار اول نیست اخه
یبار داشتم تو یه تاپیک خانمه کودکش مریض بود تب داشت راهنمایی میکردم زدم ارسال بشه گفت تاپیک تعطیل شده
چرا اخه؟؟؟؟؟ چون