2777
2789

من فعلا دوران علوم پایه م تقریبا از اسفند فیزیوپات می شم ولی از رشته م خوشم نمی یاد به نظرتون برم دندون یا رشته های دیگه؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این جا یکی میگفت از علوم پایه میشه رفت دندان ولی بری فیزیو مات دیگه نمیتونی‌تغییر بدی درسته؟ خب اگر بدت میاد واقعا عوضش کن خوبه که الان فهمیدی الان میرن تو دوران اینترنی خیلیا بدشون میاد و کلافه میشن...

تو فیزیوپاتم اتفاق خاصی نمیوفته. اکسترنی وارد بالین که میشی تجربه های جدیدیه. ممکنه عاشق رشتت شی یا متنفر

نویسنده ها عشق را بزک کرده اند، زشت و زیبا کرده اند،به ان صورت داده اند. هوگو میگوید:بسیاری ادم ها اگر عشق را در داستان ها نخوانده بودند هرگز عاشق نمی شدند./ کاش میشد جایی در پس کوچه های این شهرِشلوغ تورا یافت…مثلا یک عصر دلنشنینِ بهاری، درکافه ای مشرف به رودخانه،هنگام خوردن قهوه ای تلخ چشم در چشم شویم../ یاالله احلامنا بین یدیک.. فحققنا   
این جا یکی میگفت از علوم پایه میشه رفت دندان ولی بری فیزیو مات دیگه نمیتونی‌تغییر بدی درسته؟ خب اگر ...

آره میشه عوض کرد و فیزیوپات نه واقعا باید برم عوض کنم چون به شدت عذاب می کشم و اصلا با روحیه م جور نیست ولی نمی دونم دندون برم هم همین جوری می شه یا نه

تو فیزیوپاتم اتفاق خاصی نمیوفته. اکسترنی وارد بالین که میشی تجربه های جدیدیه. ممکنه عاشق رشتت شی یا ...

یعنی تا اون موقع صبر کنم دیگه از اون به بعد باید دوباره کنکور بدم

یعنی تا اون موقع صبر کنم دیگه از اون به بعد باید دوباره کنکور بدم

من در مورد این قوانین چیزی نمیدونم زمان ما نهایت با کارنامه ی سبز تا اخر ترم یک میشد تغییر رشته داد ولی اگ بهش علاقه نداری عوضش کن زوری نمیشه این مسیرو تحمل کرد. 

نویسنده ها عشق را بزک کرده اند، زشت و زیبا کرده اند،به ان صورت داده اند. هوگو میگوید:بسیاری ادم ها اگر عشق را در داستان ها نخوانده بودند هرگز عاشق نمی شدند./ کاش میشد جایی در پس کوچه های این شهرِشلوغ تورا یافت…مثلا یک عصر دلنشنینِ بهاری، درکافه ای مشرف به رودخانه،هنگام خوردن قهوه ای تلخ چشم در چشم شویم../ یاالله احلامنا بین یدیک.. فحققنا   
آره میشه عوض کرد و فیزیوپات نه واقعا باید برم عوض کنم چون به شدت عذاب می کشم و اصلا با روحیه م جور ن ...

خب دندان هم به پزشکی یکم نزدیکه ببین دندان دوست داری 

فکر کنم همینجوری میشه رفت دندان ولی اون بنده خدا که اینو میگفت ماله چند سال قبل بوده نمیدونم الانم میتونن از پزشکی برن دندون یا نه🤔

آره میشه عوض کرد و فیزیوپات نه واقعا باید برم عوض کنم چون به شدت عذاب می کشم و اصلا با روحیه م جور ن ...

سلام عزیزم

یعنی بدون کنکور تغییر رشته بدی ؟

یعنی با کارنامه سبز ؟

میشه بگی چه طوری میشه تغییر رشته داد ؟

از پزشکی به دندون همون دانشگاه ؟