2777
2789

جزئیات هم داره ها ولی دروغه ...

نحوه داستان سراییشون به حقیقت نمیخوره

حتی اگه عکس و اسکرین شات بدن

همه چیز یهویی داره تو زندگیشون پیش میاد

انگار از سرگرم کردن مردم لذت میبرن 

مثل این رمان نویسا ولی خب واقعی تر 

من تو سه مورد تو ذهنمه که خب فقط نمیگم دعوا نشه

‏بال‌هایِمان‌ زَخمی‌ است *** اما هَنوز‌ بُلند‌ پروازیم ...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شک نکن درست حس میکنی ۹۹درصد دروغه 

سلام بماند به یادگار ،اینها اخرین حرف های من هست ،الان که اینو میخونی من برای همیشه سایت و ترک کردم ، به نی نی یار گفتم تعلیقم کنه حالا نمیدونم تعلیق بشم مثل قدیم میزنه روش که **دسترسی به اطلاعات این کاربر امکان پذیر نمی باشد **یا نه ؟ به هر حال من رفتم ، دوستان خوب من  خداحافظ ببخشید که بی خبر رفتم محبت هاتون یادم میمونه خوبی و بدی دیدید حلال کنید ، در خصوص اونهایی هم که با رفتم خوشحال میشن باید بگم خداروشکر که هنوز باعث خوشحالی میشیم 😂 راحت باشید حلالتون .نمیدونم دیگه باید چیا بگم ، جز اینکه  ایشالا  حال دل همه خوش باشه 💔 خداحافظ تا همیشه 9.8.2024 اخرین بازدید 👋👋

نه حس نمیکنم

مطمعنم دروغه

اثبات شی نفی ماعدا نمی کند 😬                                             هیچ وقت فلسفه باکلاسی یه شغل، اخلاق و شخصیت فلان ماه/شهر/اسم، بز بز کنید بزارم، شغلمو نمیگم شناسایی میشم، سن فقط یه عدده و... رو نفهمیدم 😐💔                                                                         تا وقتی چیزی اسیبی بهمون نمیرسونه حق دخالت نداریم 😉        با اوردن کلمه بعضی... خیلی اوقات از توهین به خیلیا جلوگیری میشه 🙂      
دیگه از شبغربت دقیق تر نداشتیم که مینشست اسکرین شات فیک میساخت و یه طومار تایپ میکرد از عمو و داداشا ...

خداخیرت بده الان میخاستم بگم همین کاربرو

هرکی میگف فیکی میگف حسودی و توهین میکرد

و جالبه چقد ی عده ساده لوحن

دیگه از شبغربت دقیق تر نداشتیم که مینشست اسکرین شات فیک میساخت و یه طومار تایپ میکرد از عمو و داداشا ...

لغو کاربری شذه؟

اگه تو دختری هستی که میتونی با ذهنی آسیب دیده ، رویا ببینی و با قلبی خرد شده عشق بورزی ؛ تو لایق این دنیا و بهترین های اون هستی ... !
منم گاهی دیدم ولی باز نمیشه قطعی گفت 

اره نمیشه قطعی گفت

اما به بعضیا دوست دارم بگم شما که این همه چت میزارید و اسکرین از خودتون

ی عکسی مثلا از ی چیز موثق تر بدید 

که خب حیف دوست ندارم انقدر پیگیر شم 🤣

نه اینکه مردم رو اسکل کنید اینجا 

‏بال‌هایِمان‌ زَخمی‌ است *** اما هَنوز‌ بُلند‌ پروازیم ...

بعد ی عده ریختن گفتن راسته و طرفداری کردن

یهو دستش رو شد همونا که اول طرفدارش بودن بستنش ب فحش...

چرا اخه مردم ما اینقد سادن