2777
2789
عنوان

گاهی احساس میکنید بعضی از تاپیک ها دروغه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1046 بازدید | 125 پست
عزیزم زندگی ممکنه هر چیزی توش به وجود بیاد مثلا واقعا دور جون همتون ممکنه تو یه روز دو تا اتفاق غیر ...

ببین داستان شما کاملا قابل باوره اتفاقا

احساس میکنم شما داستان کارهایی که به نظر ما دروغ میگن رو نخوندید 

به هر حال تصمیم خودتونه چیو باور کنید

‏بال‌هایِمان‌ زَخمی‌ است *** اما هَنوز‌ بُلند‌ پروازیم ...
بیاید ی هشتگ برنیم تو‌امضاهامون که ی نشونه باشه برامون که دست دروغ گو هارو رو میکنیم شاید خودشونو جن ...

دوست دارم

ولی حوصله دعوا و سلیطه بازی ندارم

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

من به ی کاربری مشکوکم که دوتا ماربری داشته باشه نینییار تو خصوصی لگم ای پی چک میکنخ؟

.    پروانم پر زد از پيله رفت…                                            دست بر نميدارن رعد و برقا !حقيقت تلخه مثه ي كافي سر صب..                            بيام ي جي باشه دم ايرپرت ياالله🦥.                                 تو تك ستاره اي هنوز تو اسمون من ي نوري توي تاريكي شب!...🌝🫶�                                                                كاش ميدونستم اخرين غروبه:)ً.                                    قول دادم الكي قول ندم هرچي شد نرم.                           تاريخ باز تكرار شده كسي نميتونه جانيو انكار كنه!!                                    اسمامون رو شناي ساحل چه زود پاك شدن با موجاي دريا               
من به ی کاربری مشکوکم که دوتا ماربری داشته باشه نینییار تو خصوصی لگم ای پی چک میکنخ؟

اره بگی چک میکنه و ضد و نقیض باشه حذف کاربری بکنه احتمالا

بله من خودم یه قسمتی از زندگیم خیلی زیبا و پر فراز و نشیب بود و خیلی دلم میخواست با کاربرا به اشتراک بذارم اما خب گفتم الان همه میان میگن رمانه🥴

نمیدانم شاید تا ابد در دلم ماندی🖤✨