2777
2789
عنوان

گاهی احساس میکنید بعضی از تاپیک ها دروغه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1046 بازدید | 125 پست
کاربریای فیک خودش هنوز هس یکیشون تو همون تاپیک میگفت دروغ نمیگه من عموشو که عکسشو گذاشته از نزدیک تو ...

اره اونم خودشه اسمش یادم نیست میحاستم بگم اونم خودشه اصلا جوک میگف

ی جا گفته بود من کلی فالور دارم و اونا شاهدن 

اخه ابله اونا کجان الان😃😃😄میگف پیجمو نمیدم ب شما چون حسودین😁😁😁

من ففط گفتم فیکی

میتونست بجای استقامت بگه اینم ی عکس با ارم نی نی سایت..وختی کسی توهین میکنه بدونین فیکن

بعضیا واقعا دو سه تا تخته شون کمه طرف با اون دروغاش معلوم بود تهش ۱۴ ۱۵ سالشه بعد میرن ازش مشاوره می ...

متاسفانه تو سایت ادم چیزایی میبینه دلش میسوزه واقعا .... از سادلوحی بعضیا

‏بال‌هایِمان‌ زَخمی‌ است *** اما هَنوز‌ بُلند‌ پروازیم ...

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اره اونم خودشه اسمش یادم نیست میحاستم بگم اونم خودشه اصلا جوک میگف ی جا گفته بود من کلی فالور دارم ...

خیلی بد میزنن به دیوار حاشا 😂😂😂

این شما حسودید و چشم دیدن ندارید هم کلید واژه مشترکه

من نتونستم از خودم دفاع کنم یعنی حقی ندادن و عقط یک طرفه اس اینجاس اجازه نمیدن بقیه هم اومدن گفتن م ...

یه کاربر هم اینجا بودن خیلی از زندگیشون میگفتن انقدر کاربرها ازشون راهنمایی میگرفتن نگم براتون 

بعد بعضی جاها سوتی های ریز میدادن مثلا در مورد یه چیز شروع به تبلیغ میکردن یا سوال میپرسیدن ازبقیه در حیطه ای که ادعا میکردن خیلی در موردش تخصص دارن اگر ازشون ایراد میگرفتی وبه روشون میاوردی کلی تاپیک میزدن در اون مورد و داستان سرایی میکردن که ماست مالی کنن چیزهایی که میشد ازش سوتی گرفت رو حذف میکردن 

من چندبار گفتم‌حس خوبی به این کاربر ندارم ریختم سرم که حسودی و چشم‌دیدن ادمها رو نداری و‌‌‌ ..‌.

مشخص بود دروغه من ایلام رفتم بااحترام بهشون ولی سطح اون شهر در حدی نبود ک با کروات بری بیمارستان یا ...

هرکی بود دیگه خیلی بچه و کودن بود که هی میگفت چون کوردم شبیه خارجیام😂بعد یه عده هم میگفتن اره راست میگه ماهم کوردیم همه میگن انگار خارجی ای

دوستان ب نطر شما منطقی این بیاین ی امضای متحد داشته باشیم مبارزه با فیک و دروغ مث اون کاربر عزیز ک ...

شما تو اون تاپیکی که میگفتن ۱۸ سالمه بچه ی ۴ ساله دارم دوباره باردارم ودانشجو هستم بودید؟

دم یه کاربر گرم گفتن اگر راست میگی صندلی های دانشگاهی که ادعا میکنی دانشجوی اونجایی چه رنگیه طرف رفت دیگه پیداش نشد 

چند وقت قبل خیلی تابلو تبلیغ میکردن برای کودک همسری و فرزند اوری تو اینجا 

یه کاربر هم اینجا بودن خیلی از زندگیشون میگفتن انقدر کاربرها ازشون راهنمایی میگرفتن نگم براتون  ...

اوپرا ؟ از اوپرا خیلی راهنمایی میگرفتن

یه کاربر هم اینجا بودن خیلی از زندگیشون میگفتن انقدر کاربرها ازشون راهنمایی میگرفتن نگم براتون  ...

یعنی تا دهن باز میکنن مشخصه چی ب چیه

مشکل اینجاس یا کاربری فیک دارن میان ماست مالی یا ی عده ساده لوح کاسه داغتر از اشن

من توهین نکردم چون کاربری اقام و این محیط جتسیت زده اس خیلی راحت تهمت مزاحمت زد ب من و تعلیقم کرد

متاسفم واقعا 

من فقط گفتم فیکی، اون میتونست با ی عکس رفع ابهام کنه ولی جرا ی عده شعورشون قد نمیده ک فلانی راست میگه رفع ابهام کن

با احترام ب کاربرا ولی مشکل شما رو منم بارها تجربه کردم

مثلا کاربر اپ... من محترم بهشون و کاریم ندارم ولی درحد عجیبی خاهان دارن ی بار سر واکسن ی سوتی داد ک واقعا خنده دار بود دوزاریم افتاد چیزی بارش نیس 

ولی همچنان حس خدایی و بقیه هم حس بندگی رعیتی رو بهش دارن

دوستان ب نطر شما منطقی این بیاین ی امضای متحد داشته باشیم مبارزه با فیک و دروغ مث اون کاربر عزیز ک ...

دوست دارما

ولی حوصله دعوا ندارم

شما تو اون تاپیکی که میگفتن ۱۸ سالمه بچه ی ۴ ساله دارم دوباره باردارم ودانشجو هستم بودید؟ دم یه کار ...

افرین 👏

چه خوب دکش کردن

منم دوست دارم به ی سری کاربرا بگم عکس ی مدرک درست و حسابی بزارن 

حیف واقعا 😑

اوپرا ؟ از اوپرا خیلی راهنمایی میگرفتن

نه 

ایشون نیستن  یه کاربر دیگه هستن الان هم تلیقن فکر کنم گفتن خارج از محیط سایت هنوز دارن به ارشاد بقیه ادامه میدن البته که حتما با یه کاربری دیکه هم حضور دارن 

شما تو اون تاپیکی که میگفتن ۱۸ سالمه بچه ی ۴ ساله دارم دوباره باردارم ودانشجو هستم بودید؟ دم یه کار ...

خیر نبودم

ولی فقط کافیه دوتا سوال بپرسی ک تهمت بزنن و توهین کنن و تعلیق کنن

مخصوصا من ک اقام

کاش فرار کنن مشکل اینجاس حماقت قدرتش خیلی زیاده اینجا 

نی نی یارم در ردیف اول پشت ایناس

یعنی تا دهن باز میکنن مشخصه چی ب چیه مشکل اینجاس یا کاربری فیک دارن میان ماست مالی یا ی عده ساده لو ...

من دوست دارم ی سری از کاربرا فیک باشن واقعا

این حجم از ساده بودنشون اذیتم میکنه