2777
2789
عنوان

گاهی احساس میکنید بعضی از تاپیک ها دروغه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1046 بازدید | 125 پست
بعد ترکیدن همین کاربر که بحثشون هست یه کاربر دیگه حرفی زدن عجیب  میگفتن به خاطر حرفهای این خان ...

ای وای 😐😐😐 مریضن به خداااا

عزیزم میشه داستان گلبهار و شبغریب رو اگه میدونی تعریف کنی ؟

‏بال‌هایِمان‌ زَخمی‌ است *** اما هَنوز‌ بُلند‌ پروازیم ...

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

ای وای 😑

😑😑علاوه بر اون یکی دیگه هم گدایی مدرن میکرد که دعا میخونم اینا دهان میگیره پول بدیم گفتم پاپیکت ممنوعه اگه دعات میگیره خب برای خودت دعا کن اینجا نباید درخواست پول ،ملت آوار شدن تو سر من رگباریا😐😐😐😐😐

منم حدس زدم دروغ گفته باشه چون دید خیلی پاپیچ شدی و عکساشو بررسی کردی ترسید یهو عکسارو پیدا کنی یا ی ...

من نتونستم از خودم دفاع کنم یعنی حقی ندادن و عقط یک طرفه اس اینجاس

اجازه نمیدن بقیه هم اومدن گفتن مزاحمه و فلان تعلیق شدم

من بجرم ساده لوح نبودنم تعلیق شدم

ب جرم اگاه کردن بقیه ک گولشو نخوردید

اینجا ی عده دوسدارن با خرافات و دروغ و فخر سرشون شیره مالیده شه

😑😑علاوه بر اون یکی دیگه هم گدایی مدرن میکرد که دعا میخونم اینا دهان میگیره پول بدیم گفتم پاپیکت مم ...

خیلی عجیبه که بقیه طرفداری میکنن ازشون ...

واقعا این طرفداری بقیه عجیبه

انگار دوست دارن احمق فرض بشن

من نتونستم از خودم دفاع کنم یعنی حقی ندادن و عقط یک طرفه اس اینجاس اجازه نمیدن بقیه هم اومدن گفتن م ...

کاربریای فیک خودش هنوز هس یکیشون تو همون تاپیک میگفت دروغ نمیگه من عموشو که عکسشو گذاشته از نزدیک تو بیمارستان دیدم

ای وای 😐😐😐 مریضن به خداااا عزیزم میشه داستان گلبهار و شبغریب رو اگه میدونی تعریف کنی ؟

گلبهار رو که زیاد در جریان نیستم انگار داستان میگفتن در مورد زندگیشون واز بدبختی هاشون کلی کاربر رو سر کار گذاشتن خیلی کاربرها میگفتن با داستانهاش گریه کردیم اما تهش در میاد دورغ بوده 

ولی شبغربت رو اتفاقا دیروز برای اولین بار باهاشون اشنا شدم به واسطه یه تاپیک دیگه 

انگار یه خانم بودم مال ایلام که میگفتن کانادا بودم و به خاطر دوری از خانواده برگشتم خانواده ی سطح بالایی دارم همه تحصیلات عالیه عموشون متخصص تو ایلام وکلی عکس از خودشون و اعضای خانواده  و ....

بعد معلوم‌شد عکس اپارتمانی که گذاشتن به عنوان خونه ی خودشون فیک بوده و تو تاپیک  اول یادشون رفته درست ادیت کنن ارم دیوار درست حذف نشده دعوا شد و لغو کاربری شدن 

بعد ترکیدن همین کاربر که بحثشون هست یه کاربر دیگه حرفی زدن عجیب  میگفتن به خاطر حرفهای این خان ...

بعضیا واقعا دو سه تا تخته شون کمه طرف با اون دروغاش معلوم بود تهش ۱۴ ۱۵ سالشه بعد میرن ازش مشاوره میگیرن و تصمیمای مهم زندگیشونو میسپارن بهش

منم حدس زدم دروغ گفته باشه چون دید خیلی پاپیچ شدی و عکساشو بررسی کردی ترسید یهو عکسارو پیدا کنی یا ی ...

مشخص بود دروغه

من ایلام رفتم بااحترام بهشون ولی سطح اون شهر در حدی نبود ک با کروات بری بیمارستان یا حجاب نداشته باشی

اینقد سخت گیرن کاررو با پارتی پیدا میکنی باید با حجاب و چادر باشی حالا تو بینارستان بدون حجاب و کروات عکس دارن مشخصه دروغه...ایلام حتی تو گوگل مپ انلاین نبود تا بتونم مسیریابی کنم اسم کوچه ها مغایرت داشت سطح رسیدگی و لول منطقه ای نسبت ب اون عکسایی ک از پیجی کش رفته بود زمین تا اسمون بود

میگه کردیم خوشگلیم..من خودم ی رگه ترک ترک داریم چهره ها ایرانیزه 

من میتونم چهره هموطنمو تشحیص بدم چ لر چ کرد چ ترک...

از این گذشته کیفیت عکسا افتضاح بود چنان کات شده و زوم شده مشخصه داره سانسور میکنه ک پوشش و اطراف دیده نشه

مثلاعکس خودشو گداشته گوشاش نیس یکیو گداشته تا دماغ سانسور کرده واسه اینکه لو نره منطره پشت

که خداروشکر دستش رو شد و ارم دیوار سوتی داد

گلبهار رو که زیاد در جریان نیستم انگار داستان میگفتن در مورد زندگیشون واز بدبختی هاشون کلی کاربر رو ...

ای وای 😑😑😑😑

مریضن به خدا

همه هم تقصیر رمانهاییه که خوندن ...

همش از عقده میاد واقعا

مشخص بود دروغه من ایلام رفتم بااحترام بهشون ولی سطح اون شهر در حدی نبود ک با کروات بری بیمارستان یا ...

حالا ی سریا لو میرن باز

من دوست دارم از بعضیا عکس شناسنامه بگیرم انقدر که داستانشون برام عجیبه 😂

اصلا باور کردنی نیست داستان ی عدهههه