2777
2789
عنوان

گاهی احساس میکنید بعضی از تاپیک ها دروغه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1046 بازدید | 125 پست
دیگه از شبغربت دقیق تر نداشتیم که مینشست اسکرین شات فیک میساخت و یه طومار تایپ میکرد از عمو و داداشا ...

عزیزم شبغریب کی بود ؟

واقعا خیلی از اسکرین شاتها و چت ها و ... فیکن 

حتی عکسها ... معاوم نیست عکس کدوم بدبختی رو میزارن

‏بال‌هایِمان‌ زَخمی‌ است *** اما هَنوز‌ بُلند‌ پروازیم ...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بعد ی عده ریختن گفتن راسته و طرفداری کردن یهو دستش رو شد همونا که اول طرفدارش بودن بستنش ب فحش... ...

اینجا همینه تا دست طرف رو میشه طرفداراش میشن اولین نفرایی که هیزم میریزن تو اتیش

شاید  خیلی با احساس تعریف می‌کرد

نمیدونم اینجا خیلی پیله کردن ولی اتفاقاتش یه جوری بود که باورش کردم

من یک دختر کوردم 😍😍دختری بااصالت ماد🤗نه باحجاب ونقاب عرب سروکار دارم ونه با عریان پرستی غرب💕💕💕

گلبهار و شبغریب کی بودن ؟

یکیو یادمه با اون یکی اکانتش به خودش پیام میداد 

نی نی یار اشکار سازیش کرد 😂😂 خیلی هم معروف شده بود تو سایت

بعد ی عده ریختن گفتن راسته و طرفداری کردن یهو دستش رو شد همونا که اول طرفدارش بودن بستنش ب فحش... ...

حالا میدونی ساده تر از طرفدارا کیا هستن همین دیروز دیدم تو یکی از تاپیک ها یه خانومی شاکی شده بود به نینی یار که من ۶۰۰به یه نفر و ۲۰۰به یکی دیگه کمک کردم الان فهمیدم طرف با اسم های دیگه اومده کلاهبرداری کرده

تو همونی که کاربری دیگتو ترکوندن بخاطرش؟

متاسفانه

ب نی نی یار گفتم پاسخگو نیست

ب منم تهمت زد هم توهین کرد بخدا سپردمش

نه شات گداشت از من نه ثابت کرد 

اومد گفت این کاربر مزاحم منه در دم تعلیق شدم

حداخیر نده تهمت زد 

به نی نی یار گفتم جوابگو باشه نباید با ابروی کاربرا بازی کنه 

خودش ابرو نداره چرا تهمت میزنه الانم منتظرم کاربریم وصل شه پیگیری کنم

من ازش نمبگدرم از کسایی ک ندیده گزارش زدن یا حتی نی نی یارم نمیگذرم بدون علت ،بدون توهین یا بدون خارج شدن از شعونات گفتم فیکی اومد اول توهین کرد ،بعد تهمت زد ک من مزاحمشم بعد دروع گف و...

حالا میدونی ساده تر از طرفدارا کیا هستن همین دیروز دیدم تو یکی از تاپیک ها یه خانومی شاکی شده بود به ...

حقشه 

تا این ساده لوحا باشن کسایی مثل شبغربت وجود دارن

من میخام جلوشونو بگیرم یا حداقل اگاهشون کنم دلم میخاستم تو امضام بزنم با دردغگویی مبارزه میکنم با سادا لوحی با خرافات و‌...ولی نمیشه انگار و خیلی متاسفم

اره اما این ذهنیت نسبت به همه شده منم یکبار داشتم سرگذشتمو می‌نوشتم دو نفر تا صفحه 5 یک روند گفتن ...

اخه بعضیا دیگه خیلی برای ادم عجیبه ....

مثلا تو ی خانواده ممکنه سال برادرش نشده 

بره خاستگاری زن داداش سابقش ؟ خانواده هم بیان خاستگاری ؟

یا یکی رو گزارش زدن ترکید میگفت جدا شدم پسر برادر شوهرم عاشقمه 😑 اسم پسره هم رادوین بود یا ی همچین چیزی

مورد های اینجوری خیلی زیاده

متاسفانه ب نی نی یار گفتم پاسخگو نیست ب منم تهمت زد هم توهین کرد بخدا سپردمش نه شات گداشت از من ن ...

منم حدس زدم دروغ گفته باشه چون دید خیلی پاپیچ شدی و عکساشو بررسی کردی ترسید یهو عکسارو پیدا کنی یا یه چیزی بذاری لو بره😂

بعد ترکیدن همین کاربر که بحثشون هست یه کاربر دیگه حرفی زدن عجیب 

میگفتن به خاطر حرفهای این خانم و تعریف از شرایط خواهرشون در مورد اینکه تحصیلات بالایی دارن اما بچه داری رو ترجیح دادن رفتم اقدام کردم برای بارداری حالا اگر باردار بشم چی 

تصمیم به این مهمی تو زندگی رو به خاطر حرف کسی که اصلا راست و دروغش معلوم نیست بگیری !!!!!!