2777
2789
عنوان

باقالی پلو بصورت آبکش

74 بازدید | 2 پست
عنوان
10 بازدید| 0 پست

باقالی پلو آبکش؛

باید لپه باقلا یک روز در آب' سردی که دوبرابر' حجم خودش است بماند بعد آب دور ریخته شود البته اختیاری ست اینکار

روز بعد در یک قابلمه بزرگ 1 ساعت.....و در زودپز که چاربرابر حجم لپه باقلا اب ریختیم 21دقیقه بماند  و گاهگا هی تکان می دهیم .....اما گر مراحل در قابلمه بزرگ و 1 ساعت است روی شعله باشد تا به علائم جوش امدن رسید شعله روی درجه ی خییییلی کم گاز باشد]

برای 2 ل برنج آب را در قابلمه متوسط رو ب بزگ، جوش می آوریم [ من خسته شدم باقیشو تو درست کن] برنج می ریزیم 2 ,ق م پر نمک، حدود ۱۱۰ گرم شوید تازه را در دقیقه اخر اضافه میکنیم ابکش میکنیم

3-5 بار درشت جا ادیه ای شوید خشک

2 سیر متوسط و کوچک

6 تکه کوچک دارچین

بعد 4 ق غ بزرگ روغن بریزیم  با کمی اب داغ و دم بندازیم

(برای زود پز؛ 4 برابر لپه باقلا اب بریزید و بگذارید 21 دقیقه در زودپز بماند....دیگ زودپز را گاهگاهی تکان دهید)

بازم خوبی رو انتخاب کن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.