باید لپه باقلا یک روز در آب' سردی که دوبرابر' حجم خودش است بماند بعد آب دور ریخته شود البته اختیاری ست اینکار
روز بعد در یک قابلمه بزرگ 1 ساعت.....و در زودپز که چاربرابر حجم لپه باقلا اب ریختیم 21دقیقه بماند و گاهگا هی تکان می دهیم .....اما گر مراحل در قابلمه بزرگ و 1 ساعت است روی شعله باشد تا به علائم جوش امدن رسید شعله روی درجه ی خییییلی کم گاز باشد]
برای 2 ل برنج آب را در قابلمه متوسط رو ب بزگ، جوش می آوریم [ من خسته شدم باقیشو تو درست کن] برنج می ریزیم 2 ,ق م پر نمک، حدود ۱۱۰ گرم شوید تازه را در دقیقه اخر اضافه میکنیم ابکش میکنیم
3-5 بار درشت جا ادیه ای شوید خشک
2 سیر متوسط و کوچک
6 تکه کوچک دارچین
بعد 4 ق غ بزرگ روغن بریزیم با کمی اب داغ و دم بندازیم
(برای زود پز؛ 4 برابر لپه باقلا اب بریزید و بگذارید 21 دقیقه در زودپز بماند....دیگ زودپز را گاهگاهی تکان دهید)
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!