آvav مدیر عضویت: 1400/11/01 تعداد پست: 1811 عنوان علت مثبت و بعد منفی نشان دادن تست | مشاهده متن کامل بحث + 118 بازدید | 16 پست سلام من ۵ روز پیش دقیقا دو روز بعد آخرین نزدیکی تست زدم دوتا مثبت شد و امروز صبح زدم منفی بود بنظرتون چرا؟و اینکه باردارم؟هنوز ۲ روز مونده به موعدم 1402/05/06 | 12:16 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
آvav مدیر استارتر عضویت: 1400/11/01 تعداد پست: 1811 ابن اندموتیروز هستش درمان پذیر نیست فقط میشه کنترلش کرد رو باروری هم تاثیر بدی داره متاسفانه ... نه نگران نباش عزیزدلم همه چی دست خداست نه بنده هاش بهش فکر نکن و بخودت استرس نده ولی سعی کن هر روز پیاده روی کنی و لبنیات فعلا تا حد امکان حذف کن
_shabnam_ عضویت: 1398/01/21 تعداد پست: 96765 نه نگران نباش عزیزدلم همه چی دست خداست نه بنده هاش بهش فکر نکن و بخودت استرس نده ولی سعی کن هر روز پ ... بله گلمعزیزملبنیات کمتر میخورم گوشت و مرغ هم کمتر میخورم فعلا دارم قرص وروژست مصرف میکنم که اصلا پریود هم نمیشم راستش پاک قاطی کرم که چرا الان هیچگونه خونریزی هم ندازممرسی گلم عزیزم توکل بخدا هر چی خدا بخواد دیگه والا بخدا دیگهدیگه...والا...دیگه... #اهدای عضو_اهدای زندگی من حامی اهدای عضوم