2777
2789
عنوان

بچه بیارم پشیمون میشم ؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 261 بازدید | 26 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم سی سالگی بچه آوردم اونم بخاطر بیفرهنگی خانواده همسر که همش تو گوشش میخوندن بچه بیارید. ولی خوشبختانه بعدش خودش درک کرد که همین یکی بسه

این جهان کوه است و فعل ما ندا/ سوی ما آید نداها را صدا

فقط یه چیز بگم 

اون خوش استایل بودنه با زایمان و بارداری قابل حله با ورزش و مراقبت

اما خانما یه سری بیماریهای زنانه دارن مثل کیست و تنبلی و انواع اینها که به واسطه مصرف داروها چاق و بدهیکل میشن

میخوام تهش اینو بگم 

برای هر ادمی

هر مشکل غ ق پیش بینی ای ممکنه پیش بیاد و شکلهایی تجربه کنی که هیچوقت انتظارش نداری…

خیلی خوبه که استوار بودید رو عقیدتون منم نمیخام.

من راه برگشت میذارم همیشه . واسه همین هم تخمک فریز کردم هم جنین 

یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ همسرش ، حیوانات ، موسیقی و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan

من چون شوهرم خیلی بچه دوست بود،زود بچه دار شدیم.اما واقعا منم عاشقش شدم و میگم بهترین چیزی که خدا بهمون عطا کرده گل دخترمه.

خب زندگی با بچه سخت تر میشه اما سختیش شیرینه واقعا.

تولد دخترم باعث شد که شوهرم یه چهارسالی دیرتر برای ادامه تحصیل اقدام کنه و چون من وارد دوره ادامه تحصیل شدم ایشون صبر کرد و با کمک مادرش بچه رو نگه داشت تا درس من تمو م بشه.حالا هم نوبت من شده که بچه داری کنم و ایشون ادامه تحصیل داره میده😉

از خودتون؟ برای روزی که نظرتون عوض شد؟

برای روزی که شاید نظرم عوض شد 

یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ همسرش ، حیوانات ، موسیقی و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan

من ۹ سال بچه نیوردم بچه دوست نبودیم،فامیل های همیشه در صحنه برام دعا میکردن خدا بهم بچه بده و با سیخ تو چشمم فرو میکردن نازایی، خلاصه گفتم نکنه شوهرم یه روز پشیمون بشه ناگفته نمونه زندگی قشنگ و اروم داشتیم مسافرت پیاده روی مهمونی خلاصه بودیم تو کارو تفریح آماااا بچه آوردم همش شب بیداری،دکتر،واکسن،زردی،دندون دراوردن،آلرژی،قد،بدغذایی، گم نشه،اضطراب جدایی،آیا مشکل ذهنی نداره،وای دیر حرف زد ،آخ دیر راه افتاد و یه مشکل دیگه که نمیتونم بگم 

عاشق بچم هستم و میترسم حرفی بزنم حمل برناشکری بشه ،اما اگر تو اون روزها تو عالم خواب فقط یک روز مادر شدن و میدیم هیچوقت بچه نمی آوردم، حداقل تا دوسال قید تفریح و مهمانی درست حسابی و بزن 

تو الان در اوج جوانی هستی عزیزم ، متوجه نیازت به بچه نیستی 

سنت که بره بالا و تنهایی بهت رو بیاره قدر بچه رو میدونی ، بچه دار نشدن راهیه که عده ای رفتن و الان پشیمونن ، نذار جزو اونا باشی 

هیکل و ... هیچ کدوم به اندازه بچه داشتن مهم نیست

مادرم با افتخار🥰، تمام وقت😍😍😍