2777
2789
عنوان

مشکلات بالای‌شهر نشینی

365 بازدید | 21 پست

محله ما جای متوسط شهر بود و من از وقتی دخترم دنیا اومد باهاش انگلیسی صحبت کردم و یک جورایی زبان مادریش انگلیسی شد و زبان پدریش فارسی

چون معلم زبان هستم برام مهم بود که زبان آمزهای بیشتری رو جذب کنم و تصمیم گرفتیم بریم بالاشهر و اونجا خونه اجاره کنیم

چون هرکس انگلیسی صحبت کردن ما رو میدید خیلی راغب میشد شاگردم شه ولی توی اون محله کمتر کسی از عهده پرداخت شهریه اش برمی‌اومد

اما از وقتی اومدم حالم داره از اینجا بهم میخوره

احساس حقارت می‌کنم

اکثرا یک نگاه از بالا به پایین به من دارن و خیلیهاشون تازه به دوران رسیده‌اند و تا یکی رو ببینن که سطح مالیش از خودشون کمتره خیلی رفتارهای زننده‌ای باهاش دارن

موندم چکار کنم.از یک طرف اینجا سطح مالیشون خوبه و از یک طرف روحیه‌ام رو خراب کردن

شما جای من بودید چکار می‌کردید و کدوم قسمت شهر زندگی می‌کردید؟

بالاشهر

یا جای متوسط شهر؟

زندگی رو آسون بگیری آسون می‌گذره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

متوسط

میای بدبختی هات رو به اشتراک میزاری و درد دل میکنی به وقت شادی هم به اشتراک بذار تو شادی هات هم سهیم بشیم یا میترسی چشم بخوری ؟😊 اگه همچین فکری میکنی از دردات هم نگو تحمل این حجم از انرژی منفی رو ندارم😊😊😐

امروز با مامانم و خالم جایی بودیم 

پسر یکی از خاله های دیگم که تازه به دوران رسیدس

اومد با خالم روبوسی کرد خالم پولدراه

به مامانم فقط گفت سلام

ببین این خواهر زادس چه برسه به غریبه

خب وقتی بالاشهر زندگی میکنی اونا چرا باید نگاه بالا ب پایین داشته باشن

چون ماشینمون شاسی بلند نیست

خونمون اجاره‌ایه و مثل اونا خرج نمی‌کنیم و گوشی خدا تومانی دست نمیگیریم

امروز با مامانم و خالم جایی بودیم  پسر یکی از خاله های دیگم که تازه به دوران رسیدس اومد با خا ...

دقیقا

تا میرسن میپرسن شغل شوهرت چیه تا بدونن که چه میزان احترام باید به اون آدم بگذارن

درآمدت چطوره بهتر از قبله ک پایین شهر بودی؟

شاگردهای بیشتری برام پیدا شده

هنوز نیومدن اما تا الان که یکماهه به اینجا اسباب کشی کردیم حدود پنج نفر خواستن بیان که بهشون درس بدم

چون ماشینمون شاسی بلند نیست خونمون اجاره‌ایه و مثل اونا خرج نمی‌کنیم و گوشی خدا تومانی دست نمیگیریم

عزیزم منطقه ب منطقه و استان به استان فرق داره ولی تهران کسی ک مثلا بال شهر میشینه پول فرهنگشو میده هرچند نخاله همه جا هس ولی اگه جدی حالتون اونجا خوب نیس چ کاریه بیا وسط شهر