2777
2789

سلام دوستان 

من یک روز بعد از تموم شدن پریودیم رفتم استخر تو اب معمولی بعد هم اب گوگرد دار از فردا صبحش خارش یکم پیدا کردم خییییلی کم بود گفتم خوب میشه بعد خارش و سوزش خیییلی شدید شد کرم و قرص مصرف کردن بهتر شد باز امروز بدتر شد ببخشید موقع ادرار ی لخته حالت ترشح قهوه ای از مجاری ادرارم دفع میشه قشنگ حس میکنم دفعشو خیلی ترسیدم تجربه ای تو این مورد داشتید؟؟؟

فک کنم عفونت واژن داری ن مثانه برو دکتر ی ازمایش کشت ادرار بده برات دارو میده حلمیشه

خدایا هزاران مرتبه شکرت من به آرزوم رسیدم🥰🤲🏻.                         ایشالله تمام اونیی ک منتظرن دامنشون رو با نی نی سالم و صالح سبز کن 🤲🏻👶🏻🤱🏻☘️.                                                                     خدایا ازت با تمام وجودم میخوام نی نی مون رو سالم بغلمون بدی 🤰🏻👶🏻😍🥰.                                                                             اگه امضامو خوندی یه صلوات بفرس برا سلامتی نی نی م یا یه آمین از ته دلت بگو 🥹🙏🏻ممنونم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جوشونده آویشن و پونه بخور 

یه قرص هست که مثل فشرده بتادین هستش اونو بخور اما در حد دوسه روز ادرارتم قرمز میشه 

شلوارک نخی بدون شرت بپوش 

اینارو انجام بده 

بدون اطلاع قبلی درخواست دوستی ندید و حتی الامکان  سوالاتتون رو در پستاتون بپرسید ❤️
فک کنم عفونت واژن داری ن مثانه برو دکتر ی ازمایش کشت ادرار بده برات دارو میده حلمیشه

مرسی عزیزم برای شنبه نوبتم داده اما اینی ک موقع دفع تو ادرارم بود منو ترسونده  موقع دفعشم خیلی درددارم

جوشونده آویشن و پونه بخور  یه قرص هست که مثل فشرده بتادین هستش اونو بخور اما در حد دوسه روز اد ...

اون قرص رو دو روزه دارم میخورم گلم 

جوشونده رو امتحان میکنم مرسی فداتشم

مرسی عزیزم برای شنبه نوبتم داده اما اینی ک موقع دفع تو ادرارم بود منو ترسونده  موقع دفعشم خیلی ...

اره درد داره 

قرص انتی بیوتیک بهت میده بعد ازمایشت ک مربوط ب کلیه هس قرصه

خدایا هزاران مرتبه شکرت من به آرزوم رسیدم🥰🤲🏻.                         ایشالله تمام اونیی ک منتظرن دامنشون رو با نی نی سالم و صالح سبز کن 🤲🏻👶🏻🤱🏻☘️.                                                                     خدایا ازت با تمام وجودم میخوام نی نی مون رو سالم بغلمون بدی 🤰🏻👶🏻😍🥰.                                                                             اگه امضامو خوندی یه صلوات بفرس برا سلامتی نی نی م یا یه آمین از ته دلت بگو 🥹🙏🏻ممنونم

فعلا میتونی بشینی تووو سرکه کمی بهتر شی

اون قرص رو دو روزه دارم میخورم گلم  جوشونده رو امتحان میکنم مرسی فداتشم

جوشونده منو نجات داد عزیزم با جوشونده تکرر ادار میگیری و عفونتم دفع میشه 

مایعات زیاد بخور گرمی جات فعلا نخور 

انشالله بهتر میشی عزیزم

بدون اطلاع قبلی درخواست دوستی ندید و حتی الامکان  سوالاتتون رو در پستاتون بپرسید ❤️
جوشونده منو نجات داد عزیزم با جوشونده تکرر ادار میگیری و عفونتم دفع میشه  مایعات زیاد بخور گرم ...

الان میخورم عزیزم🥺🙏🏻

بلکه اونی بشم من نگران شده

بودم ک اون تیکه هایی ک یهو دفع میشه از مجاری ادرارم چیه تو گوگلم زدم اخه نیاورد 

الانم زیر دلم و سمت پهلوم درد گرفته انشاالله تا شنبه بدتر نشم برم دکتر

الان میخورم عزیزم🥺🙏🏻 بلکه اونی بشم من نگران شده  بودم ک اون تیکه هایی ک یهو دفع میشه از مج ...

برای من چهار سال دیش این تیکه ها دفع شد طوری مجاری ادرارم رو بسته بود که هرچقدر تلاش میکردم نمیتونستم ادرار کنم اخر سر با فشار و خون و رگه رگه هایی شبیه عفونت و خون بسیار زیاد ادرار کردم ..... انشالله اوکی میشی

برای من چهار سال دیش این تیکه ها دفع شد طوری مجاری ادرارم رو بسته بود که هرچقدر تلاش میکردم نمیتونست ...

جدی؟؟؟ وای بگردم چقدر درد کشیدی 

متوجه شدی چی هستن اینا؟