2777
2789
عنوان

تحقیق در مورد دین ها و وقایع

| مشاهده متن کامل بحث + 2281 بازدید | 120 پست
عزیزم اگه دقت کنی نیومدم اینجا تحقیق  میخوام بدونم چطوری شروع کنم چی کتابی بخونم اصلا

بذار بهت يه توصيه كنم كتاباي ديني دبيرستانو كه خواندي بقيه كتاباي مربوطه مفصل هموناس حالا برو كتاباي ديگه رو بخوان نظرات متفاوت از كسايي كه عقايد ديگه اي دارن وگرنه هميشه همين نقطه اولي 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم اگه دقت کنی نیومدم اینجا تحقیق  میخوام بدونم چطوری شروع کنم چی کتابی بخونم اصلا

برو داستان تغییرات دخترای غیرمسلمون رو بخون

قرآن بخون هیئت برو کم کم نشونه هارو میبینی

کتاب های زیادی هست از ابوعلی از بزرگترین آدمای دنیا راجب اسلام بخون.

راجب دینای دیگه هم بخون حتی مذهب های غیرشیعه

یه سری نی نی سایتیا اونقدرررر دوست داشتنین و مهربووون ک آدم دلش میخواد برشون داره جاشون کنه تو قلبش❤️یه سری نی نی سایتیام!هعییی💔🤧بیخیال اصلا نمیگم ولشون کن همون قبلیا رو عشقه🥳🥰😍

من خودم از راه تحقیق ب یسری چیزها رسیدم..هرچند اعتقاداتم برای خیلیا شاید مورد پسند نباشه..اما اهمیتی نداره..مهم اینه ک من قانع شدم..

در هر حال اگر سوالی داری بپرس..

من تا جاییکه بدونم جواب میدم..البته اگر ادمِ منطقیی هستی..😊

با عرض پوزش اسم کاربریها یادم نمیمونه!                                        سوال ورزشی دارید میتونید بپرسید.

پادکست رواق گوش بدین

برای دادن طرح درمان دندانپزشکی عکس رادیوگرافی و معاینه کلینیکی دندان ضروریه، با توضیحات که خودتون درباره شرایط دندان میگید در ۹۰ درصد موارد امکان دادن نظر درست وجود نداره، بنابراین از جواب دادن معذورم.
امیدوارم جواب بدن واقعا حالم بده هیچکی یه جواب درست نمیده حتی روحانی ها هم یه جوابی میدن که قانع نم ...

دین رو هیچ وقت از یک‌منبع دنبال نکن 

از تمام کتب عقاید مختلف بلید استفاده کنی برای دین 

عزیزم دین زاییده جبر جغرافیایی هست  اگه الان اروپا دنیا اومده بودی مسیحی بودی اگه هند بودایی&n ...

پس اونایی ک توی اروپا و آمریکا و ناف لندن و..به اسلام رو میارن اونم چه جوووری ن مثل من و امثال من کشکی اونا چ توجیهی پشتشه؟

یه سری نی نی سایتیا اونقدرررر دوست داشتنین و مهربووون ک آدم دلش میخواد برشون داره جاشون کنه تو قلبش❤️یه سری نی نی سایتیام!هعییی💔🤧بیخیال اصلا نمیگم ولشون کن همون قبلیا رو عشقه🥳🥰😍
شما کتابای همه مویسنده های ایرانی رو خوندی ؟ چقد مغرضانه نظر چرت میدید

شاید منطورش اینه که کتابی که جهت گیری داره تو ایران چاپ نمیشه ، مثل فیلمهای سانسور شده و تفکراتی که خط میخورن چون در جهت نیستن ! شما گارد نگیری خودت بهتره تا به بقیه بگی مغرض