2777
2789
عنوان

چشم زخم

80 بازدید | 10 پست

سلام چشم زخم چیه و واقعا حقیقت داره این چیرا؟؟ من همیشه تو کارام مشکل پیش میاد حال خوبی ندارم اصلا خیلیا بهم میگن تو چشم زخمی باید دفع کنی و از این چیزا چشم زخم چیه و چجوری دفع میشه؟؟؟

♥️

فقط حرز امام جواد بخر خیلی خوبه

اصلا  نمیتونم توصیف کنم خواهش رو تو نت بزن بخون:)

یه صلوات واسه خوشبختی خودت میفرستی😁اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 🤝میشه  واسه  منم دعا کنین🌱آرزومه برم کربلا با شوهرم انشالله  تو سال جدید همه به آرزوهای قشنگشون برسن 🥺 تو تاپیک های نذرصلوات و دعا  منو تگ کنین  .... تومثل عکس ماه در برکه ای درمنی و دور از من🥺🫂❤تاریخ امضا ۲۵اسفند ماه ۱۴۰۲🤷‍♀️😄

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بستگی به اعتقاداتت داره من ک یه بار یکی از فامیلا اومد گفت چایی ساز چقد قشنگه گلم دقیقا دو ساعت بعدش کتری چایی سازم خیلی بی دلیل سیاه شد و در از لکه و چایی سازم سوخت😐😐👋

اکانت قبلیم تعلیق شد😑زن ممدم🧸 مامان دوقلوها

بشدتت اعتقاد دارم بهش 

بببببشششششدددددتتتتت‌‌‌‌‌....

من از دیوانه ها دیدم ، هزاران عاقل مرده !•~•                                                                                                           خدایا همیشه هوامو داشته باش ❤                                    
از کجا بگیرم؟ اونا ک جلوی حرم میفروشن؟

اره دقیقا خودشه🤞🏻

حوصله ندارم امشب تو ضیح بدم ولی تو نت هست  بزن خواص حرز امام جواد

انشالله درست میشه همه چی...

من انقد چشمم میکردن ک  وحشتناک  سرم درد میکرد

خدارو شکر خوب شدم 🙂😍

یه صلوات واسه خوشبختی خودت میفرستی😁اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 🤝میشه  واسه  منم دعا کنین🌱آرزومه برم کربلا با شوهرم انشالله  تو سال جدید همه به آرزوهای قشنگشون برسن 🥺 تو تاپیک های نذرصلوات و دعا  منو تگ کنین  .... تومثل عکس ماه در برکه ای درمنی و دور از من🥺🫂❤تاریخ امضا ۲۵اسفند ماه ۱۴۰۲🤷‍♀️😄
اره دقیقا خودشه🤞🏻 حوصله ندارم امشب تو ضیح بدم ولی تو نت هست  بزن خواص حرز امام جواد انشالله ...

خداروشکر ‌ک از شما رفع شده 

من اصلا ب این چیزا اعتقاد نداشتم ولی جدیدا دارم اعتقاد پیدا میکنم یکی ک منو نمیشناخت تا منو دید گفت تو چشم زخمی و عنصر آتیش واسه همین هرکسی میتونه حتی با کوچیکترین کار زندگیتو بهم بزنه

♥️

خداروشکر ‌ک از شما رفع شده  من اصلا ب این چیزا اعتقاد نداشتم ولی جدیدا دارم اعتقاد پیدا میکنم ...

اره  میدونی تاثیر حوزه  حتی طلسم و دعا و هر چی که بلشه از بین میبره خیلی خوبه این حرز بازم میگم خواهش خیلیه خودت بخونی متوجهش میشی

واقعا وجود داره خود پیامبر  از یه قبرستون رد میشدن و  گفتن حتی نصف آدمای قبرستون   بخاطر چشم زخم مردن!!!!

برو انشالله بحر امیداورم  مشکلات شماهم حل بشه