2777
2789
عنوان

باز شوهرم رفت بیرون منه حامله رو تنها گذاشت

| مشاهده متن کامل بحث + 790 بازدید | 63 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیدونم فک کنم خونه زن هرزه میره اخه همیشه دنبال اینکاراست

هوووف خدا

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

دوستانی که میگن بی خیال و بگیر بخواب و مهم نباشه برات 

خدایی مگه میشه؟ فکر آدمو دیوونه می‌کنه 

هزارهم متنفر باشی و بیخیال توی این چیزا آدم کم میاره 

مخصوصا اگه حامله باشی 

حتما براش مهم بوده و فکرشو درگیر کرده که تاپیک زده

پیامبراکرم(ص): برای پیشرفت در کارهایتان،از مخفی کاری کمک بگیرید. زیرا که مردم به هر صاحب نعمتی حسادت می‌کنند.
سرکارم نمیره  اینده بچهام چی میشه

خرجی چیکار میکنید 

پیامبراکرم(ص): برای پیشرفت در کارهایتان،از مخفی کاری کمک بگیرید. زیرا که مردم به هر صاحب نعمتی حسادت می‌کنند.

شوهر منم

میخواس مادرشو ببره بیفتن دنبال دسته عزاداری

دعوامون شد نرف

من اخه حاملگی سختم ی طرف سرما هم‌ خوردم دارم میمیرم

ولی فردا رو هماهنگ شدن میرن و منم مجبور میکنه برم

من هیئت دوس دارم

اینکه پشت ی دسته بیفتی دخترا ب پسرا چشمک بزنن پسرا بچسبونن خودشونو بهت و دست درازی کنن

دوس ندارم برم

ن حال و هوای معنوی داره جایی ک‌میرن نه چیزی

کاش بمیرم صبح رو نبینم اینا برن

ب من و‌ محبت کردن ب من و‌خواسته هام اهمیت نمیده

ولی میگع مادرمه وظیفمه‌ببرمش

از خودم متنفرم

بکیم بمن تعلق خاطر داشته باشه دیگه….

مادرش ماشین زیر پاشه همش اینور اونور میره‌من نهایتا خونه مادرم

از‌اول‌محرمم خونه ب اینو اون مراسمه و‌مرثیه اس

باز‌ دست از سرم برنمیداره میگه‌منو ببرین والا رو میندازم ب یکی‌ده

اه

امشب بازم مث هرشب بخاطر وجود اون حالم‌خرابه‌و‌ارزوی‌مرگ‌میکنم

لامصب پیره ولی روحیش عین دختر ۲۰ ساله

بعد من روحیم مث ی زنیه ک‌۸۰ سالشه شوهرشم مرده

لعنت

نوشته بودم دو روزه فهمیدم مادر میشم و من الان مادر یه دختر گوگولی ام عااااشقشممم🥰😍😍 اورژانسی سزارین شدم…مشکل جسمی اش ب کنار دارم با افسردگی پس از زایمان دست و‌ پنجه نرم میکنم🫤😣امان امان آی امان قینانالارین الینن 🤪🤪 تازه دو روزه فهمیدم دارم مامان میشم🥹 دعا کنین سالم باشه و بدنیا بیاد🌸😍
بخاطر بچهام نگرانم  چجوری تو این گرونی بزرگشون کنم  باباشونم ک دنبال هرزگیه

وظیفه پدرشونه خرج بده.نه انشااله دنبال هرزگی نیست.بدبه دلت راه نده عزیزم

ميان آرزوی تو و معجزه خداوند، ديواري است به نام اعتماد.پس اگر دوست داري به آرزويت برسي با تمام وجود به او اعتماد کن
خوب فکر کن زندگیت حتما یه مخرجی داره سعی کن پیداش کنی ،خودتو وبچه اتو نجات بدی ،نگو هیچ مخرجی نداره& ...

فعلا صبر میکنم تا وقتی بتونم تحمل میکنم وقتی هم نتونم و قسمت باشه مجبورم زندگیمو خراب کنم و برم