2777
2789

منم مرداد عمل کرده بودم هروقت میرفتم حموم داخل حموم چسبمو میکندم میومدم بیرون با پد الکلی تمیز میکردم دوباره میزدم قشنگ بچسبه بعضی وقته هروزم میرفتم حموم مشکلی نداره،،حتما روی پوست بینیت رو با پد الکلی تمیز کن بعد چسب رو بزن دیگه اصلا کنده نمیشه حتی اگه پوستت چرب باشه،،بعدشم رفتی حموم اب گرم خورد بکن

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگه شل شده بکن با الکل پاک کن دوباره بزن نگران نباش

راسش زیاد بلد نیستم چیبمو بزنم گفتم بمونه فردا عوض کنم پس فردا برم خود دکتر ببینه چجوری چسبو زدم حالا چسبیده به بینیم عرق کردم میگم نباید عوض کنم؟؟ 

راسش زیاد بلد نیستم چیبمو بزنم گفتم بمونه فردا عوض کنم پس فردا برم خود دکتر ببینه چجوری چسبو زدم حال ...

نه اگه سر نخورده یا لبش کنده نشده دست نزن فردا اب بزن صورتتو بکن بعد برو دکتر برات بزنه من تا یک ماه اول یه روز درمیون میرفتم خود دکتر برام میزد رایگان جزو خدمات بعد عملش بود😄بعدشم اخرین بار دکتر که داشت میزد گوشیو دادم دست مامانم فیلم گرفت دفعه بعدی خودم فیلمو نگاه کردم خیلیم خوشگل زدم،،با پد پاک میکردم بعد با قیچی ابرو قشنگ چسبو مرتب میبردیم میزدم بعدش اندازه چسبا دستم اومد مثلا یدونه U مامانند باید میزدم زیر بینیم که سه بند انگشت میشد اندازه چسبش اینجوری مرتب میزدم،، عادت میکنی،،بعد اگه گوشتی نیست دماغت همون دوماه سه ماه چسب بزنی کافیه

نه اگه سر نخورده یا لبش کنده نشده دست نزن فردا اب بزن صورتتو بکن بعد برو دکتر برات بزنه من تا یک ماه ...

اخه شانسم فردا جمعست دکتر نیست مجبورم خودم بزنم، اره برای منم گفت رایگانه چسب زدن، اره حالا فردا میزنم ببینم چجور میشه

اخه شانسم فردا جمعست دکتر نیست مجبورم خودم بزنم، اره برای منم گفت رایگانه چسب زدن، اره حالا فردا میز ...

بزن زیاد بهش فکر نکن چسب فقط واسه اینه که ورم بینیت زودتر بخوابه،،اولی رو یه بند انگشت ببر بزن بالای نوک بینیت،،دومی رو یکو نیم بند انگشت ببر بزن بالای چسب قبلی تا جایی که نصف چسب اولی رو بپوشونه چسب سومی هم یکو نیم بند انگشت ببر بزن بالای دومی تا جایی که نصف قبلی رو بپوشونه،یدونه هم به اندازه سه بند انگشت ببر به حالت یو بزن از نوک بینیت تا بالا سوراخشو نپوشون فقط،،همین کارو دوباره هم تکرار کن چسب هم فقط باید پوست بینیت رو لمس کنه اینجوری نباشه که فشارش بدی رو دماغت

منم مرداد عمل کرده بودم هروقت میرفتم حموم داخل حموم چسبمو میکندم میومدم بیرون با پد الکلی تمیز میکرد ...

سلام دنیز جان میگم من وقتی چسب بینی رو جدا میکنم پوست بینیم یه تیرگی داره، این طبیعیه یعنی بخاطر چسب هس؟برا شما اینطوری نبود؟