2777
2789
عنوان

چقد دلم یه معجزه میخاد این شبا

| مشاهده متن کامل بحث + 322 بازدید | 49 پست
عزیز دلم.   الهی دامنت سبز بشه.     یا الله ویا الله ویا الله ویا الله ویا الله

ممنون عزیزم🥲

میشه واسه انتقال جنین اخرم برام دعا کنی زندگیم به مو بنده    دعا کن خدا بهم یه نی نی بده 😭

منم .

برا حاجت تو دیدیم که نذر نمک و شیر میکنن 

زندگیم یهو ورقش برگشت از وقتی موهبت الهی رو درک کردم و آشنا شدم ☀️🪄  من معتادم !!! به ماجراجویی دختری هستم آمیخته به هنر 🌏☄️ 🌱ولی من به تموم‌چیزایی که گفتن نمیرسی رسیدم✨💚میشه بدون توهین اظهار مخالفت  کرد ‌‌.‌‌میشه بدون تحقیر اظهار وجود کرد..میشه بدون تخریب جایگاه پیدا کرد.   میشه بدون حسادت بدست آورد . پس وجودت رو خراب نکن دوست من🥰🫀عاشق خلق هنرهای آلبرت بیرشتات🪴  دوست عزیز اگه کلمه بی ربطی یا اشتباهی میبینی در جمله به لطف غلط گیر کیبوردمه که همیشه به جای درست غلط می‌کنه . همون کلمه ای که درست و شبیهشه اره همونه 😂https://uploadkon.ir/uploads/edf707_25Screenshot-۲۰۲۵-۱۰-۰۷-۱۸-۱۱-۳۳-۷۳۵-com-miui-gallery.jpg

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ممنون خاهرم😭

شما هم از ته دل دختر منو دعا کن حالش خوب شه

کدورت های واقعی رو دور نریزید،آدم ها عوض نمیشوند، کسی ک پارسال آزارتان داد،امسال میتواند نابودتان کند،واقعیت های تلخ رو جدی بگیرید.....
منو بگو ک بچه دارم خداروهم شکر میکنم بخاطر دسته گلام ولی اعتیادشوهرم باعث شده هیچ هئیتی شرکت نکنه من ...

ولی من خاهر یه بچه زندگیمو نجات میده زندگی یخ زده من با اومده یه بچه جون میگیرع منم هیچ هیاتی نرفتم 😭

میشه واسه انتقال جنین اخرم برام دعا کنی زندگیم به مو بنده    دعا کن خدا بهم یه نی نی بده 😭
منم . برا حاجت تو دیدیم که نذر نمک و شیر میکنن 

خجالت میکشم دیگه بگم نذر کردم به خدا😭

دعات میکنم  درک میکنم انتظار سخته  منم ۳۲ سال و مجرد  حقم نیست این همه تنهایی و بی ...

بله واقعا انشالا حاجت روا

ولی من خاهر یه بچه زندگیمو نجات میده زندگی یخ زده من با اومده یه بچه جون میگیرع منم هیچ هیاتی نرفتم ...

حضرت امام حسین رو ب دخترسه ساله ش قسم بده تواین شبا حتما جواب میگیری منم برات دعامیکنم 

دعاکنید لکنت پسرم خوب بشع خیلی اذیت میشه و خجالت میکشه😔😔دعاکنید شوهرم سر براه بشه و اعتیادش رو ترک کنه و هرچی صفاتِ بد داره درست کنه خسته شدم دیگه تحمل ندارم😭😭😭😭😭😭😭
ولی من خاهر یه بچه زندگیمو نجات میده زندگی یخ زده من با اومده یه بچه جون میگیرع منم هیچ هیاتی نرفتم ...

اندکی صبر  سحر نزدیکست.

معجزه خدا رو باور وبه یقین خواهی رسید.

دنیا همه هیچ واهل دنیا همه هیچ   ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ 💕ختم قرآن در گروه قرآنی ایتا👈دستتون رو روی لینک نگه دارین بعد گزینه باز رو بزنیدhttps://eitaa.com/joinchat/2844198203C1920725403

شما هم از ته دل دختر منو دعا کن حالش خوب شه

حتما عزیزم انشالا خدا سلامتی بده🥺

برای ازدواج موفق چ کنم ؟؟ ۳۲ سالمه مجرد  ازدواجم جووور نمیشه

اهل نماز و غسل اینا هستی ؟

یه دعا هست تو قنوت میخونن . برا همسر و فرزند صالح اگه میخوای برات بزارم . 

چند تا راه هست . اونا هم اگه میخوای بگو بنویسم برات .

زندگیم یهو ورقش برگشت از وقتی موهبت الهی رو درک کردم و آشنا شدم ☀️🪄  من معتادم !!! به ماجراجویی دختری هستم آمیخته به هنر 🌏☄️ 🌱ولی من به تموم‌چیزایی که گفتن نمیرسی رسیدم✨💚میشه بدون توهین اظهار مخالفت  کرد ‌‌.‌‌میشه بدون تحقیر اظهار وجود کرد..میشه بدون تخریب جایگاه پیدا کرد.   میشه بدون حسادت بدست آورد . پس وجودت رو خراب نکن دوست من🥰🫀عاشق خلق هنرهای آلبرت بیرشتات🪴  دوست عزیز اگه کلمه بی ربطی یا اشتباهی میبینی در جمله به لطف غلط گیر کیبوردمه که همیشه به جای درست غلط می‌کنه . همون کلمه ای که درست و شبیهشه اره همونه 😂https://uploadkon.ir/uploads/edf707_25Screenshot-۲۰۲۵-۱۰-۰۷-۱۸-۱۱-۳۳-۷۳۵-com-miui-gallery.jpg

حضرت امام حسین رو ب دخترسه ساله ش قسم بده تواین شبا حتما جواب میگیری منم برات دعامیکنم 

خیلی قسمت میدم امشب خیلی دلم گرفته قربون سه سالش برم😭