2777
2789

بهترین به دنیا اومدن پسرم و تموم روزای یک سالی که با اون گذشت 

بدترینش هم از دست دادنش 😭

من بعد از تو اگرچه نمردم...... اما..... تمام شدم در دلتنگی🌙 خدایا خسته شدم از قسمت و حکمت.... این بار فقط برایم معجزه کن.....
هیچ کاری😭الان فقط دارم گریه میکنم صدای دسته امام حسینم میاد همچی خوب بود ماه ۸ گفتن بچه مشکل پیدا ...

خدابهت صبر بده خیلی سخته منم ی سقط داشتم 

ایشالا ک خدا بهت بچه سالم و سلامت بده

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدابهت صبر بده خیلی سخته منم ی سقط داشتم  ایشالا ک خدا بهت بچه سالم و سلامت بده

ممنونم گلم

امیدم به خداست

الهی که نی نی تو سالم بغل بگیری

💕🧚‍♀️                                               

بدترین ورشکستگی پدرم و....

عموم که مثل برادر بود برام ۲۸ سال سن متاسفانه به بدترین شکل فوت شد هنوز زخمش خوب نشده 

بهترین زنده مونده پسرم و دختر دار شدنم که همیشه خداروشکر میکنم بابتشون

‏واسه ما‌ معمولیا نه زمین گرده نه آدم به‌ آدم میرسه!
ممنونم گلم امیدم به خداست الهی که نی نی تو سالم بغل بگیری

ممنونم مهربونم من چ اونموقع ک ازدواج نکرده بودم چ حالا سر نمازهام تو دعاهام از خدا میخواستم هرکی بچه نداره خدابخش بده هرکی هم داره خدابراش نگه داره 

بچه هم بودم این دعا را میکردم همسایمون 15سال بیشتر بود بچه نداشت انقد ناراحتش بودم الان خدا بهش دوتا دختره دسته گل داده 

ایشالا ب حق همین شب‌های عزیز همه حاجت روا بشن 

شماهم حاجتت رو بگیری عزیزم 

ممنونم مهربونم من چ اونموقع ک ازدواج نکرده بودم چ حالا سر نمازهام تو دعاهام از خدا میخواستم هرکی بچه ...

از بس دلت مهربونه❤️❤️‍🩹مرسی عزیزم انشالله

💕🧚‍♀️