2777
2789

سلام من همه چیو همین اول میگم ببخشید طولانی میشه‌

من تو کودکی اذیت ج.ن.س.ی شدم ، باکره ام ولی خیلی دستمالی شدم لختم کرد و... 

سالها از این ماجراها میگذره ، ولی من اسیب دیدم ، شکاک شدم اعتماد به اقا ها سخت شد برام زمخت شدم و..

یکسالو نیم پیش عاشق شدم ، آدمی که همه جوره برام اکیه 

ولی چندماه پیش ترس هام شروع شد ترس خیانت ترس بی وفایی 

توی ارتباط باهاش هم برام عاشقانه رفتار کردن سخت بود و خیلی تلاش میکردم ، تربیت خانوادگیم عشق ورزیدنو یادم نداده 

و کم کم سوالای پرسیدم من باب تو بهم خیانت میکنی ؟ تو منو واسه را...بطه میخوای؟ و.. 

بهونه گیری کردم ،،  دو سه ماه جداشدیم 

حالا اون پیش قدم شده برگشته مثل دوتا ادم معمولی مثلا همسایه داریم حرف میزنیم 

امشب بحث افتاد 

بهم گفت  اون شبی که اون حرفو زدی (گفتم تو منو واسه را...بطه مخای) دنیا رو سرم خراب شد 

من فکر میکنم که نه اون مقصره و نه من ،، آسیبهای ناخواسته ای که گذشته مونده باعث این جدایی شد و همین جدایی باعث شد که من این دردهارو بفهمم 

و برای ترمیم روح و روانم اقدام کردم 

حالا قطعا بین منو و اون تا جون گرفتن این عشق کلی حرف مونده 

من گیر اینم که گذشته رو بگم یانه ؟ 

دلم مخاد بگم چون احساس میکنم بیشتر درکم مکنه ولی دو دلم ، راهنمایی و نظر شما چیه ممنونم 

عزیزدلم لطفا درخواست دوستی نده 💛 شاید هدف خلقتم کمک کردن و مفید بودنه  ☺💜

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم میتونی درخواست دوستی بدی اونجا باهات حرف بزنم؟

فقط 5 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

در تاریخ 1404/01/23 بی بی چکم واضح مثبت شد خدایا برای تو دلیم ممنونم🥹 ی صلوات برای سلامتی تو دلیم می‌فرستید🥹🩵                                                     آرامش یعنی نگاه به گذشته و شکر خــدا ، نگاه به آینده و اعتماد به خــدا ️🪐🌱🪐

توی هر رابطه ای صداقت خیلی مهمه عزیزم .به نظرمن اگه قصدت دربارش جدیه بهش بگو .چون ممکنه دراینده براتون مشکل درست کنه وهرچی با اون صادق ترباشی،خودت دراینده کمتر اسیب میبینی،ممکنه حتی نخوای لمست کنه و ازین چیزا .ولی اگه میبینی قراره ازهم جدا بشین و روزی راهتون از هم جدا سه نه چون شاااید بخواد از رازت برعلیهت روزی استفاده کنه .محتاط باش ولی هیچوقت هم دروغ نگو

ببین بنظرم نگو یه درصدم شاید روشنفکر باشه و براش مهم نباشه اما مردای ما 99 درصد نمیتونن باهاش کنار بیان حتی به ازدواجم ختم بشه ممکن در آینده بابتش طعنه بزنن و بهانه کنن... 

هر چند این اتفاقات مقصر کسی که اینکارو میکنه نه اون کودک بینوا 

معمولا به مرد ها این چیز ها رو بگی یه حس بدی پیدا می‌کنن 

ناخودآگاه حس تنفر حتی بدونن تو کاری نکردی .. 

نگفتم همه مرد ها همه مدل مرد ها کلن اینجوری هست 

اصلا چیزی از گذشتت نگو برو پیش روانشناس خودت رو درمان کن ببین عزیزم روانشناس هم گفت برو بهش بگو 

تو نگو . بگی چی عوض میشه ؟ هیچی .. بدتر میشه همه چی 

باید از درون به مرور زمان خودت رو خودت کار کنی حالا با مشاور خوب ..

نوچ عزیزم نگو. سعی کن خودت رو گذشتت کار کنی اصلا و ابدا نگو این تفکرت اشتباهه که اگه بگی درکت میکنه.. ممکنه اولش درک کنه بله ولی بعدها پشیمون خواهی شد و مردها اصلا رغبت ندارن با دختری که به قول شما دس مالی شده یا.. باشن چون دوس ندارن طرفشون رو با کسی دیگه تصور کنن حتی در گذشته 

توی هر رابطه ای صداقت خیلی مهمه عزیزم .به نظرمن اگه قصدت دربارش جدیه بهش بگو .چون ممکنه دراینده برات ...

ادمی نیست که راز فاش کن باشه مطمئنم 

عزیزدلم لطفا درخواست دوستی نده 💛 شاید هدف خلقتم کمک کردن و مفید بودنه  ☺💜