2777
2789

یعنی برا حرص منو در بیاره آنبلاک کرده؟ چون دو تا اکانت داشتم یکی آیدی داشت یکی نداشت اونی ک داشت رو در آورده از بلاک ولی من در نیاوردم 🙂🖤پروف عاشقانه گذاشته خیلی ناراحت شدم دیدم کلن داستان من زیاده خودتون بخونین از تاپیکام... 

ولی چرا بعد یه ماه منو آنبلاک کرده؟؟ 🙂 منکه داشتم زندگی خودمو میکردم کاری نداشتم چرا میرینه به روح و روان من😔😔😔😔

از همه زخمایی که بهم زدی نمیگذرم..

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آنبلاک کرده که توی مسدودهاش نباشی .کسی بیاد رو اکانتش ببینه

خدا یاری‌ کند قلبی را که  در آرزوی چیزیست که تقدیرش نیست  ️🙂⁦❤️⁩.                                                                                       

اگه داشتی زندگی خودتو میکردی

مدام چکش نمیکردی

پس بزن تو دهن دلت و واقعا زندگیتو بکن

لایک کن عزیزم،من که هرچی میگم لایک ننننننننننکن دوست عزیییییییز فایده ای نداره،پس لایک کن شاید اینجوری دلت خنک شد لااقل😐با تشکر از همراهی شما😒

عزیزم ولش کن بی شعور رو چرا انشالله  فراموش  میکنیش مگه کسی استفراغ ک کرده رو باز میخوره نه بندازش سطل اشغال 

تاریخ تولد داداشم زدم   این دنیا به من یه شوهر  مو فرفری بدهکاره🥺💔 🙂💔💔غم های دلم غم های مادر کاشکی مادرم دختر نمیداشت 🖤😔💔

ینی رلش؟ 😔💔

لابد دیگه

واقعا یه پسر چقدر ارزش داره که خودتو براش ناراحت میکنی؟

همه مردا لنگه ی هَمَن بی ارزش 

ول کن بابا 

بارون اومد و یادم داد تو زورت بیشتره ♡ تا ابد و یک روز به یادتم پسر بارون 🦁☀️❤️🤍💚

من درجریان تاپیکات هستم با کاربری قبلیم میخوندم، اگه برگشت هیچ جوره قبول نکنی باهاش بری تو رابطه دوباره

هرچقدر هم دوستش داری ولی این ادم بیشعوره

«کاربری دوم» دیگه بی حس شد قلبی که یروز برای هیجان دیدنت به لرزه میوفتاد :) 

عکسشو دیدم چقد زشته دختر این چیه ک تو بخاطرش خودتو اینقد زجر میدی ببخشید عین مارمولکه 

تاریخ تولد داداشم زدم   این دنیا به من یه شوهر  مو فرفری بدهکاره🥺💔 🙂💔💔غم های دلم غم های مادر کاشکی مادرم دختر نمیداشت 🖤😔💔