2777
2789
عنوان

حس میکنم بینیم بعد عمل ورم نکرده

113 بازدید | 5 پست

همون اندازه اییه که قبل عمل بود ینی بازم کوچکتر مگه میشه؟ آخه بزرگ نشده اصلا ولی دکتر میگفت ورم داره ۲ هفتس عمل کردم

به نام خداوند رنگین کمان ✨                         مسخرس که زندگیمونو صرف راضی کردن کسایی میکنیم که ی عمر از خودشون راضی نبودن!:)

قطعا ورم داره. یکمم بعد چسب ورم میکنه. ولی کوچیک تر از اینی ک الان هست میشه

نویسنده ها عشق را بزک کرده اند، زشت و زیبا کرده اند،به ان صورت داده اند. هوگو میگوید:بسیاری ادم ها اگر عشق را در داستان ها نخوانده بودند هرگز عاشق نمی شدند./ کاش میشد جایی در پس کوچه های این شهرِشلوغ تورا یافت…مثلا یک عصر دلنشنینِ بهاری، درکافه ای مشرف به رودخانه،هنگام خوردن قهوه ای تلخ چشم در چشم شویم../ یاالله احلامنا بین یدیک.. فحققنا   

بینی تا یکسال بعد عمل و حدی ممکنه بعدش هم ورم داشته باشه

البته اینجوری ک فک کنی چندبرابر قبل عملت باشه که نیست

ولی فرم نهایی بینی بعد یه سال مشخص میضه

تاريك انديشان هميشه سعى مى كنندزنان را در «سياهى» نگه دارند؛آنها از روشن شدن ذهن زن مى ترسند !چون خوب ميدانند اگر زن بداند،به فرزندانش هم ياد ميدهد !

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

قطعا ورم داره. یکمم بعد چسب ورم میکنه. ولی کوچیک تر از اینی ک الان هست میشه

اها مرسیی پس خوشحال باشم😂🥲

به نام خداوند رنگین کمان ✨                         مسخرس که زندگیمونو صرف راضی کردن کسایی میکنیم که ی عمر از خودشون راضی نبودن!:)
اها مرسیی پس خوشحال باشم😂🥲

اره عزیزم😂

نویسنده ها عشق را بزک کرده اند، زشت و زیبا کرده اند،به ان صورت داده اند. هوگو میگوید:بسیاری ادم ها اگر عشق را در داستان ها نخوانده بودند هرگز عاشق نمی شدند./ کاش میشد جایی در پس کوچه های این شهرِشلوغ تورا یافت…مثلا یک عصر دلنشنینِ بهاری، درکافه ای مشرف به رودخانه،هنگام خوردن قهوه ای تلخ چشم در چشم شویم../ یاالله احلامنا بین یدیک.. فحققنا   
بینی تا یکسال بعد عمل و حدی ممکنه بعدش هم ورم داشته باشه البته اینجوری ک فک کنی چندبرابر قبل عملت ب ...

بعد یه سال بهتر میشه؟