2777
2789
عنوان

اداب نذري دادن

150 بازدید | 5 پست

با سلام

خانمها ما هر سال ظهر تاسوعا غذاي نذري ميديم، چون خونمون اپارتماني هست تو خونه پدر شوهرم غذا رو ميديم و پخش ميكنيم، طبق تجارب سالهاي گذشته امسال به همسرم گفتم بيا ٧٠٠ تا از اين غذاها رو به ميجد بده و ١٠٠-٢٠٠ تا مثلا براي فاميلها در نظر بگيريم و خودمون پخش كنيم و بقيه هر كي اومد دم در براي هر نفر به دونه بدين لا اقل!!

اقا اينا خانوادگي كلي دوست و اشنا از چند روز قبل دعوت ميكنند كه بيايين غذا ببرين! مثلا خواهرشوهرم تا همكاراشون رو هم ميگن و بعد بيچاره مردمي كه صف وايستادن هاج و واج مي مونند!!

مثلا از اعتراض هايي كه انروز به گوشم ميرسيد اقا ده تا ده تا به فاميل هاتون ميدن اونوقت يه دونه به بيرون نميدين!!

خانم تو رو يه غذاي نذري بدين من تو خونه مريض دارم ميخوام غذاي امام حسين رو بخوره!!

غذاتون بخوره تو سرتون براي چي الكي اينجا پرچم زدين و مردم رو جمع كردين

اگر قراره به فاميلهاتون بدين  ببرين دم درشون غذا پخش كنيد، نه اينكه اشناهاتون چند تا چند تا ببرن و ما نگاهشون كنيم!!

بعدشم  اينا ميگن خدا قبول كنه غذا زياد بود ....

خيلي بدم مياد از اينجور نمايش ها!!

كاش ادم به فقرا بده يا مناطقي كه نيازمند زياد داره نه اينطور!!!

منم دوست دارم نذری ها رو بین مناطق فقیرنشین و نیازمند تقسیم کنم

خدا شکرت بابت همه نعمتهایت. خدایا من و همه عزیزانم را همیشه سالم و سلامت و دلخوش نگهدار به حق بزرگی و مهربانی ات

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان