2777
2789
عنوان

خاطره دومین زایمان طبیعی من

10657 بازدید | 150 پست

بماند به یادگار

سلام خانما خواستم این حس خوب رو با شماهم شریک باشم 😍.روز ۳۱تیر ۴۰هفتم طبق پریودی کامل شد اما طبق سونو ان تی ۷مرداد تاریخ زایمانم بود ۳۱که شد رفتم پیش دکترم سونو کرد گفت آب دور بچه خوبه  چون ۴۰هفته کامل شده از فردا هرروز برو نوارقلب از بچه بگیر . فرداش رفتم بیمارستان تامین اجتماعی( بیمه تکمیلی داشتم امااز قبل بیمارستان خصوصی پرسیده بودم گفته بودن زایمان طبیعی  ۱۵تومن میشه وبابیمه تکمیلی قرارداد نداریم اول پول روباید بدین بعد کپی پرونده ببرین از بیمه پولتون پس بگیرین بیمه هم ۳ماه بعد پول رومیداد) دیگه گفتم بیخیال بخاطرهزینه ها میرم همین بیمارستان تامین اجتماعی

خدایا شکرت

امضام.

واس منم دعا کن

وقیح گمشو‌. واقعا باید با افراد مریض که باید فاصله گرفت. والا ادم مریض میشه.🤦🏻‍♀️ هرکی قضاوتم کنه =سرش میاد 💯 🔒 .کاربریم عمومیه✋.برای سلامتیم و سلامتی و ظهور امام دعا کنید🤲   عاشق داداشامم  🧡🤎 زنجانیم 🩵

۱مرداد ساعت۸ صبح رسیدم زایشگاه نشستم تا واسه نوار قلب نوبتم شد شیفت شلوغی بود یه خانم جفتش جدا شده بود و همه درگیر اون بیماربودن خلاصه تا ساعت۹نشستم نوبتم شدرفتم نوارقلب گرفتم همون موقع که نوارم تموم شد دکتر زنان کشیک امدن نوار قلب رو دیدن گفت بعدناهار تکرار بشه یه مامایی اونجابود انشالله خدا خیر دنیا و اخرت بهش بده گفت میخای معاینه تحریکی کنم زایمان کنی اول ترسیدم ولی یهو  به زبونم امد گفتم اره خسته شدم راه رفتنیو باید رفت😶 معاینم کرد اصلا درد نداشت فقط فشار داشت نفس عمیق کشیدم خودمو شل کردم  بعد گفت ۳سانت دهانه رحم باز تحریکت کردم برو فقط راه برو هیچ جوشونده ای نخوری دردت منظم شد بیا.

خدایا شکرت

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

امدم خونه پریدم توحموم نشستم تو تشت اب گرم شوهرمم واسم غذا اورد توحموم خوردم دردام شروع شدن منظم بودن با گرفتن دوش اب گرم روی پاها و کمرم دردا رو تحمل میکردم ۲ساعت تو تشت بودم یهو دیگه دیدم بی طاقت شدم و چند قطره خون دیدم سریع رفتیم بیمارستان توی ماشین دوبار حسااااابی بهم فشار امد طوری گفتم الان میاد بیرون 😅

خدایا شکرت

رسیدیم بیمارستان دم اسانسور داشتم چنگ میزدم شوهرمو تا رسیدم طبقه اول پریدم تو اتاق ادمیت  گفتم من دارم میزام🙄 خودم خوابیدم رو تخت معاینم کردن گفتن دهانه رحم فول بچها اتاق زایمان ویلچر بیارین گفتم من زور دارم بزنم گفتن نهههههه صبر کن بریم رو اون صندلی بزار ویلچر بیارن ویلچر رسید سریع نشستم رفتیم اتاق زایمان عین اسب پریدم رو صندلی 😁گفتم زور بزنم گفتن یه نفس عمیق  لب هاتو فشار بده رو هم بزن دوتا زور حسابی زدم  یهو دخترم سر خورد امد بیرون خواست بزاره روشکمم مانتو وشال تو خونه تنم بود😥گفت مانتوت بزن بالا بزارم روشکمت وقتی گذاشتنش گفتن بغلش کن وای خدا دستام یخ کرده بود بدنش داغ بود یه دقیقه روهمین حالت بدون صدا وول میخورد وزنشم۲کیلو۳۰۰بود😄

خدایا شکرت

دیگه برداشتنش افتادن به جون خودم یکی رگ میگرفت یکی فشار میگرفت یکی بخیه میزد یکی کدملی و اسم فامیل میپرسید یکی میگفت چراالان امدی یکی میگفت چقدرخوش زا بودی  منم چون دخترم بدنیا امده بود خیالم راحت شده بود نهایت همکاری رو داشتم دیگه سه تا بخیه زدن و گفتن پاهاتو جمع کن بیا پایین بشین رو ویلچر به راحتی نشستم رفتیم ریکاوری بدون همراهی بودم خواهرشوهرم توی راه بود امد تو ریکاوری مانتو شالم عوض کردم لباس بیمارستان پوشیدم😂😂😂 بعد شرت و نوار پوشیدم وبعد دخترم رو شیر دادم و نیم ساعت بعدشم رفتیم بخش زنان .

این بود زایمان دوم من

کارهایی که تو بارداریم کردم

چون شاغل هستم تا ۳۶ هفته رفتم سرکار اونجا فعالیتم زیاد بود از ۳۶هفته که مرخصی گرفتم رفتم وتوخونه بودم هرروز دم کرده تخم شوید و روزانه ۱ساعت پیاده روی داشتم .

خدایا شکرت

خداروشکر زایمان راحتی داشتی مامان من 7 شب تا 12 روز بعدش درد می‌کشید تو زایشگاه شدید اخرشم سزارین شد.. 

زایمان طبیعی برای افرادی مثل شما ک خوش زا هستین بهترین روشه