2777
2789

بارداریه؟ آخه خواب حاملگی تعبیرش یه چیز دیگه میشه! گفتم شاید اینم تعبیرش یه چیز دیگه باشه!

اللهم عجل لولیک الفرج🌹خدایا شکرت که ایران به دنیا اومدم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اون زمانا بي بي چك نبوده ك بخوان تعبيرش كنن 😐

هر چي هست خوش باشه

//   کِـی به انداختن ِ سنگ پیاپی در آب ، ماه را میشود از حافظه ی آب گرفت !؟ //   میرسن روزای خوب🤍🌸🌱 پَرواز ۶۵۰

حاملگی در صورتی بده که سکوت . بزرگ ببینی و احساس سنگینی کنی ،،، یا اینکه یه موضوعی ذهنت و مشغول کرده ،،یا یه خبر مالی خوب بهت میرسه

وقتی من و به عنوان دوست از دست دادی معنیش این نیست که دشمنت شدم نه ،هنوزم دوست دارم خوب زندگی کنی و کلی تو دنیا کیف کنی ،،،،،،اما نه رو میز من 
اون زمانا بي بي چك نبوده ك بخوان تعبيرش كنن 😐 هر چي هست خوش باشه

اره درسته بی بی چک نبوده 

ولی بی بی چک مثبت یعنی بارداری 

پس باید تعبیر خواب بارداری رو پیدا کنی 

من تو اقدامم  اره زیاد به بارداری فکر میکنم که کی اتفاق بیفته و منم باردار بشم  ولی به ب ...

من توی اقدام نبودم،ولی علائم بارداری دارم ،خواب های مختلف هم می بینم! اما بی بی چکا منفی میشه

اللهم عجل لولیک الفرج🌹خدایا شکرت که ایران به دنیا اومدم