2777
2789
عنوان

ویروس جدید دیگ چیهههه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 242 بازدید | 26 پست
چیکار کرذین خوب شدین من تا سرم نزنم عیچی خوبم نمکنه

قرص اسهال خوردم چند روز بهتر شدم 

من در حدی بودم ک دم دسشویی میشستم اصلا تو حال خودم نبودم

بدنم خالی کرده بود جون نداشتم 

همین الان یه لبخند خوشگل بزن و انرژی مثبتشو برام بفرس☺️🌻

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یعنی ممکنه ویروس باشه؟ 

همش همون کرونایه چرخشی تو بدن میره جدیدن هم یه عده اینجوری درد داشتن از جمله خودم 

ٱللَّٰهُمَّ صَلِّ عَلَىٰ مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ_اَلَّلهُمـّ؏جِّل‌لِوَلیِڪَ‌الفَرَج

پسرم سرم زد کلی دارو داد دیگه دو روز غذا مخصوص مثل کته ماست و ...بعد ۵ روز کلا خوب شد ولی سخت بود

👈 من مادر یک کودک اتیسم هستم توجه کنید از این بعد در تاپیک های متفرقه ام به سوالات در مورد اختلال اتیسم هست پاسخ نمیدهم لطفا در تاپیک هایی که موضوع شون و عنوان شون اتیسم هست سوال خودتان بپرسید ممنونم که رعایت میکنید منم یک انسانم گاهی دوست دارم از دنیای اتیسم دور باشم و تاپیک های غیر اتیسم بزنم 😊
اسمش اینه؟؟؟ اسهال اب برنجی؟؟؟  دیشب با وض داغون رفتم‌دکتر امروزم بعد ناهار دوباره دلپیچم شروع ...

ببین اینو یکی از دوستای پزشکم گفت ، مثل اینکه یسریا وبا گرفتن ، حتی بچه کوچیک ها 

میگفت بچه ۲ هفته تموم اسهال داشت 

ما را برگزیدند برای انسان بودن🌻🦋
جوسازی نکنبد ویروسی درکار نیست.

ویروس گوارشیه دیگه همیشه این تایم های سال بوده 

👈 من مادر یک کودک اتیسم هستم توجه کنید از این بعد در تاپیک های متفرقه ام به سوالات در مورد اختلال اتیسم هست پاسخ نمیدهم لطفا در تاپیک هایی که موضوع شون و عنوان شون اتیسم هست سوال خودتان بپرسید ممنونم که رعایت میکنید منم یک انسانم گاهی دوست دارم از دنیای اتیسم دور باشم و تاپیک های غیر اتیسم بزنم 😊
گرماست دیگه ممکنه وایه هرکی پیش بیاد دیگه

اره کلا فصل گرما ویروس های گوارشی زیاد میشن از زمان قدیم بوده باید مراقب باشین بدن کم اب نشه و یک سری رعایت داره