2777
2789
عنوان

دلم غذای نذری میخاد

| مشاهده متن کامل بحث + 863 بازدید | 74 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخه عاشق خورشت خلالم هستم    میترسم نرم سهممو نفرستن هیچکدوم

خورشت خلال چیه  مواد اولیش؟

ارزوهام برای خدا مینویسم اگه دوس داشتین یک آمین بگید...کمی به ارامش برسم و همیشه با همسرم برای هم بمونیم...سلامتی و خوشبختی دخترم .خودم‌.همسرم ...سلامتی طول عمر پدرمادرم
تو این ۹ روز گذشته دریغ از یه کاسه آش ولی  فردا ناهار هیئتمون قورمه سبزی میده مادر بزرگم خلال ...

بهتر نیس هرکدوم یه وعده بدن ؟ تاسوعا و عاشورا صبحانه هم درنظر نگیریم ۴ وعده ناهار و شام داره 

یه دختر شاد و موفق 🤩🌱        
شما واسه ما نذری بیار ما یجوری برخورد نمیکنیم درم باز میکنیم😃

ارزوهام برای خدا مینویسم اگه دوس داشتین یک آمین بگید...کمی به ارامش برسم و همیشه با همسرم برای هم بمونیم...سلامتی و خوشبختی دخترم .خودم‌.همسرم ...سلامتی طول عمر پدرمادرم
شما واسه ما نذری بیار ما یجوری برخورد نمیکنیم درم باز میکنیم😃

جدی ب این موارد برخورد کردم  ولی خوب خوبه برده بشه هرکی قسمتش باشه میگیره 

اگه نزدیک بودیم میاوردم 

یه دختر شاد و موفق 🤩🌱        
بهتر نیس هرکدوم یه وعده بدن ؟ تاسوعا و عاشورا صبحانه هم درنظر نگیریم ۴ وعده ناهار و شام داره 

چرا والا خیلی بهتره

آخه از اینا هم یکی خانواده منه

یکی خانواده همسرم

یکی هیئت

ما این وسط مشترکیم

همه از روز اول بنا رو گذاشتن ناهار عاشورا

ما که ازدواج کردیم کار برامون سخت شد

اسی برو حرم و اطراف حرم ، چون دسته ها میرن اونجا نذری ها هم زیاده 

اره فردا صبح از همسرم قول گرفتم بریم 

امروز ک کلی کار داشتیم سعادتشم نداشتیم

اونم خیلی میچسبه  قبول باشهانشالا فقط مگه شب هم دسته میاد؟

مرسی نه شب عاشوراست بخاطر اون 

به خودت و زیباییت اهمیت بده وگرنه لابه لای زندگی از بین میری و هیچکس نمیفهمه ..............
مرسی نه شب عاشوراست بخاطر اون 

اها درسته

چرا والا خیلی بهتره آخه از اینا هم یکی خانواده منه یکی خانواده همسرم یکی هیئت ما این وسط مشترکیم ...

از شب اول تا ۱۳ میشه ولی خیلیا برای اعتقادشون ک اون روز شهادت هست اون روز میدن 

ولی اگه مشارکتی داده بشع نذری هیچ وقت قطع نمیشه 

یه دختر شاد و موفق 🤩🌱