2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب چرا نمیدی؟ خشک میشه ها

میخوام. اول سمت چپ قط کنم بعد. دو هفته اون یکی. رو بچم 19 ماهشه میخوام از شیر بگیرمش کم کم 

محمدم  زیر خاکی ومن   بیقرار توام پسر گلم فدات شم   
کیسه اب گرم بذار زیر دوش اب گرم ماساژ بده با شیر دوش برقی بدوش کاملا تخلیه شه

اها ممنون. اگه تخلیه کنم دوباره ورم میکنه؟ 

میخوام. اول سمت چپ قط کنم بعد. دو هفته اون یکی. رو بچم 19 ماهشه میخوام از شیر بگیرمش کم کم 

چرا کار های عجیب غریب میکنی؟؟؟؟😳

سینه هات تا به تا میشه😂😂

اگه برای خونه دار شدنم صلوات بفرستین منم براتون میفرستم❤❤❤❤❤❤❤❤🙏
چرا کار های عجیب غریب میکنی؟؟؟؟😳 سینه هات تا به تا میشه😂😂

دکتر بمن گفت.      اول یکی قط کن بعد. دو سه هفته دومی قط کن     تا از شیر بگیرمش پدرم در اومد. تا صبح سینم دهنش 

نه. تب ندارم میخوام. کم کم از شیرم  بگیرمش 19 ماهشه

اخه کی اینطور از شیر میگیره بچه رو که شما میکنی از هر دو بده ولی کم کم  مثلا اگه روزی ۷ بار شیر دادی الان روزی چهار بار یه هفته روزی دوبار بعد شبکاملبگیر   بعد روز بگو اوف شده نمیشه بدم یه چسب بزن روش 

اینطور خودتو داغون میکنی 

اخه کی اینطور از شیر میگیره بچه رو که شما میکنی از هر دو بده ولی کم کم  مثلا اگه روزی ۷ بار شیر ...

اها اینجوری هم خوبه باش انجام میدم