fatiw_mn مدیر استارتر عضویت: 1401/03/01 تعداد پست: 3415 عنوان توروخدا میشه این ذکرو هرچندتا تونستین برام بگین؟ بی تفاوت رد نشین توروخدااا😭❤️ 102 بازدید | 13 پست سلام بچه ها من فاطمه هستم۱۳۳ بار نذر کردم که گفته شه هدیه به حضرت عباس برای گرفتن حاجتم درست شدن رابطمون و رفع مشکلای بینمون🥲اجرتون با امام حسین❤️(یاكاشِفَ الْكَرْبِ عَنْ وَجْهِ الْحُسَیْنِ اِكْشِفْ كَرْبى بِحَقِ اَخْیكَ الْحُسَیْنِ)🖤 میشه برای حاجت رواییم یه صلوات بفرستی؟🥹🫠الهی خدا دلتو شاد کنه🥺🌸 1402/05/05 | 14:32 8 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
_درنا_ عضویت: 1397/02/16 تعداد پست: 14588 ۱۳۳بار زود تموم میشه خودت هم بگو که خیلی حاجت میده من ۱۴بار برات میگم الهی حاجت هممون برآورده بخیر شه 🌾برای ظهور آقامون امام زمان ع صلوات🌾هرکس میخواد براش آیه الکرسی بخونم منو تگ کنه🌹 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجه 🌹
golzebaman عضویت: 1402/01/17 تعداد پست: 9766 ۱۵تا خوندم آرزو قلبیم به عشقتون برسید😊❤️ خیلی دوست دارمmilad😍
7878eli عضویت: 1398/12/12 تعداد پست: 52045 خب عزیزم شما نذر کنی 133 بارم ک زیاد نیست ی تسبیح بگیر دستت خودت بخونش
zizi100 عضویت: 1394/04/17 تعداد پست: 91513 خودت بخون زیاد که نیس کارخوبه خدادرست کنه سلطان محمود خر کیه ..بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» حاجات خود را ذکر کنی/برخاتم انبیا محمد صلوات💖💖💖💖💖 يا مَنْ اِذا تَضايَقَتِ اْلاُمُورُ فَتَحَ لَنا باباً لَمْ تَذْهَبْ اِلَيْهِ اْلاَوْهامُ، فَصَلِّ عَلي مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَافْتَحْ لِاُمُوريَ الْمُتَضايَقَةِ باباً لَمْ يُذْهَبْ اِلَيْهِ وَهْمٌ، يا اَرْحَمَ الرَّاحِمينَ.
fatiw_mn مدیر استارتر عضویت: 1401/03/01 تعداد پست: 3415 ۱۳۳بار زود تموم میشه خودت هم بگو که خیلی حاجت میده من ۱۴بار برات میگم الهی حاجت هممون برآورده ... شما از این ذکر حاجت گرفتین؟؟ میشه برای حاجت رواییم یه صلوات بفرستی؟🥹🫠الهی خدا دلتو شاد کنه🥺🌸
_درنا_ عضویت: 1397/02/16 تعداد پست: 14588 شما از این ذکر حاجت گرفتین؟؟ من فعلا منتظرم که مادر بشم .هنوز حاجت نگرفتم ولی میگن خیلی مجربه من که خیلی امید دارم به رحمت خدا 🌾برای ظهور آقامون امام زمان ع صلوات🌾هرکس میخواد براش آیه الکرسی بخونم منو تگ کنه🌹 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجه 🌹
fatiw_mn مدیر استارتر عضویت: 1401/03/01 تعداد پست: 3415 من فعلا منتظرم که مادر بشم .هنوز حاجت نگرفتم ولی میگن خیلی مجربه من که خیلی امید دارم به رحمت ... واای عزیزمممم ایشاالله امام حسین حاجتتون رو میده به حق همین روز عزیز🥹❤️ میشه برای حاجت رواییم یه صلوات بفرستی؟🥹🫠الهی خدا دلتو شاد کنه🥺🌸