2777
2789
عنوان

ادرار خونی ، دارم از ترس سکته میکنم😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 2618 بازدید | 37 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزممممم اصلا اینطوریا نیس سرطان علائم داره من ۶ سالم بود ادرار خونی گرفتم بخاطر عفونت بود اصلا ...

تازه ازمایش عفونت دادم از عفونت نیس 😭

چند وقتیه کلیه درد دارم بخاطر همین میترسم سرطان باشه

نه بابا این چه حرفیه گوگل هر چی باشه میگه از علائم سرطانه🤐 چیزی نیس احتمالا عفونتی چیزی برو دکتر ...

تازه ازمایش عفونت دادم عفونت نداشتم 

اخه چند مدته کلیم درد میکنه از همین میترسم

تازه ازمایش عفونت دادم از عفونت نیس 😭 چند وقتیه کلیه درد دارم بخاطر همین میترسم سرطان باشه

احتمالا سنگ هست

اب زیاد بخور تا تعطیلات تموم بشه بری دکتر

البته الان بری بیمارستان هم رسیدگی میکنن عزیزم

بی خیال باش تا کامروا باشی

[QUOTE=302775752]نه عفونت ندارم بدون سوزش و درد  تکرار پس ترسی نداره 

من عفونت و سوزش زیاد دارم 

تا قرصم تموم میشه  دوباره عود میکنه 

همیشه هم خون تو ادرارم هست 

سرطان نگرفته باشیم خیلیه  خودم رو میگم 

البته خدا بزرگه 

نه پریود نیستم عفونت همراه دردو سوزشه که ندارم

عزیزم بدون سوزشم میشه حتما به کلیت زده عفونت

کاش تو بودی تو سرنوشتم،کاش فقط با خیالت طی نمیشد زندگی من،زیباترین روز برایم حتی یک روز زندگی با توست
تو گوگل من یکبار دلم درد میکرد زد سرطان سرم درد میکرد زد تومور زبونم از نوع جغرافیایی بود زد سرطان ز ...

وای خدانکنه سرطان باشه 

تا میخوام یه جامو درست کنم یه جا دیگم خراب میشه😑

تازه ازمایش عفونت دادم عفونت نداشتم  اخه چند مدته کلیم درد میکنه از همین میترسم

خب پس مشکل از کلیه اته شاید سنگ داره باید بری سونو انجام بدی . اصلا یه لحظه هم به سرطان فک نکن

در تیره ترین حالت دنیا؛ آن شاپرک امید ماییم🌱
عزیزم برو یه آزمایش بده  خیلی چیزا ممکنه باشه  عوارض دارو  سنگ کلیه.  سنگ مث ...

ازمایش تازه دادم عفونت نداشتم 

داروهم این مدت زیاد مصرف کردم به خاطر دندون درد اما همینارو قبلانم مصرف میکردم همچین عوارضی نداشت 

خداکنه حداقل سنگ کلیه ای چیزی باشه🥲

عزیزم سنگ کلیه هست دقیقا منم همسنجور شدم ادرارم قرمز قرمز بود فوری رفتم دکتر برام سونو نوشت هیچ دردی یا سوزشم نداشتم رفتم سونو تا دوتا سنگ دارم مال شماهم یا سنگه یا عفونت شدید