2777
2789
عنوان

حاجت مندان بفرماید. براتون ذکر بخونم.

| مشاهده متن کامل بحث + 360 بازدید | 97 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

توروخدا برای من وخواهرمم دعا کن😭😭 اسممون فهیمه و فاطمه هست سنمون رفته بالا دیگه امیدی ندار ...

حاجت از دست آقا صاحب الزمان بگیرید انشاالله 🙏🏻💚🖤

انشاالله به زودی خبر ازدواج تون رو میدید. 

ازدواج موفق و عالی همراه با سعادت در دنیا و آخرت

پردیس

پایان نامم قطعی بشه و استادم اذیت نکنه و پروپوزالمو ثبت کنم😭😭😭

لطفا دعا کنید شرمنده پدرومادرم نشم و هرچه زودتر برم سرکار و بی‌پولی نکشم🤲🏻😔اونا چشم امیدشون به من هست.🙏🏻🤲🏻💚🌹لطفا دعا کنید از خطا به دور باشم🤲🏻💚من روزهای سختی میگذرونم با دعاهاتون خوشحالم کنید لطفا🙏🏻😔

طاهره

سمیه

صبا

محمد

خسرو

جواد

مسلم

فرناز

افسانه

لطفا دعا کنید شرمنده پدرومادرم نشم و هرچه زودتر برم سرکار و بی‌پولی نکشم🤲🏻😔اونا چشم امیدشون به من هست.🙏🏻🤲🏻💚🌹لطفا دعا کنید از خطا به دور باشم🤲🏻💚من روزهای سختی میگذرونم با دعاهاتون خوشحالم کنید لطفا🙏🏻😔

صبر خدا زیاده و صبر ما بنده ها کم. مطمئن باش همین روز ها خبرهایی خوش تر از اون چه فکر می کنی به دست ...

بخدا همش گریه میکنم، دیگه کی قراره روز خوش ببینم

نه‌تو‌آنی‌که‌همانی‌ ؛نه‌من‌آنم‌که‌تو‌دانی !  

واسه کار پیدا کردن خودم و عشقم دعامون کن

تا بتونیم عقد کنیم اسمامون ایدا و ناصر

بهترین آرایش زنان تورک، تورک بودنشان میباشد ، زنان تورک با جواهرات زیبا نشده اند بلکه جواهرات را زیباتر نشان میدهند . چرا که هر زن تورک خود یک جواهر بسیار زیبا میباشد☘️✌️