2777
2789

مادرشوهرم تنها زندگی میکنه محل کار شوهرم واحد بغلیشه میره سر میزنه تا بیکار میشه 

یه خانوم که تو ارایشگاه سر کوچه شون کار میکرده جا نداره و یه بچه داره شبا تو ارایشگاه میخابیدن گفته بذار بیام شبا. خونت بخابم کارات می‌کنم میاد اونجا 

دیشب رفتیم دیدم بی روسری با پسرش نشسته پای تلویزیون خیلی بی ادب و پرو اومد  شام برده بودم نشست خورد و پاشد بیتشکر ظرفارم من شستم به شوهرم میگم میگه ۴۰ سالشه بچه اش بزرگه بدبخته با مادرشوهرم میگم بودنش اینجا درست نیس میگه گناه داره تو بد دلی 

چه کار کنم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شوهرت رفت و امد نکن باهم برین و بیاین بهش بگو هی نرو اونجا اون یه زن تنهاس معذب میشه تو میری اونجا خجالت میکشه یکار کن نره خودش

اگه قراره کاراشو بکنه ذیگه تو براچی رفتی ظرف شستی یا غذا بردی زیادی خوبی کردنم داستانه

همین الان یه لبخند خوشگل بزن و انرژی مثبتشو برام بفرس☺️🌻

منم بودم بدم میومد

الان شوهرت خوشش میاد مثلا بری خونه بابات و اونجا مرد گنده غریبه باشه و تو بدون روسری جلوش بگردی؟

آخرش قشنگه...اگه الان قشنگ نیست یعنی آخرش نیست.

متاسفانه کارشون درست نیست و بدتر رفتار این خانوم به هیچ عنوان به یه بدبخت و مفلوک بی جا ومکان نمیخوره که اگه اینقدر احتیاج بود مثل پروانه دورت میچرخید و قدردان بود قضیه کمی عجیبه...