2777
2789

لغو کاربری کن

تو منو انتخاب کردی❤                                                  انتخاب کردی که مامانت باشم ، خونه کوچیک و آرومم رو، دل تنها و مهربونم رو دیدی دلت خواست من همدمت باشم.پسر کوچولوی قشنگم💕                                                                 اگر نخونی و ندونی زود خام میشی     سرتو بالا نگه دار نکنه رام شی                                           دشمن جهل و جاهلم⚠️⛔️

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

گوشی و اینترنت و ببوس بذار کنار آزمون شرکت کن اون جمعه ای که آزمون داری فقط گوشی و نت گردی کن چون همین گوشی عامل استرسه

و اگر بر تو ببندد همه ره ها و گذر ها                                        ره پنهان بنماید که کس آن راه نداند❤

اگه قصد جدی برای مهاجرت نداری بیخودی به خودت فشار وارد نکن واسه درس. فقط یه مدرک بگیر که فردا خواستی جایی مشغول بشی نگن سواد نداری. تازه خیلی بهتر میشه اگه بری دنبال ارایشگری. ولی اگه قصدت مهاجرته خیلی خوب بخون زبانتم قوی کن برو ازین خرابه. 

ناموسا همه چی تموم شد؟😐

سال اول هر چی شدی ،شدی

پشت نمون ک اگ رتبم خدایی نکرده داغان شد معجزه کنی.

چون از نظر ذهنی فرسوده میشی

•دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/                          •اگع الماس نباشع برا من نیست:/                                             •و در آخر هیچکس ب زیبایی حرفهایش نبود!:/                                     ○آدم تنها باشع ب "خ♡دا" نزدیک ترع○

بچسب به درست پسرا فرار نمیکنن 

من یک زن عاشقم با کلی رویایی دخترونه من به خاطر تو از همه ی ارزوهای قشنگم گذشتم من به خودم یک  جوونی و نوجوونی کردن بدهکارم حالا که میبنم بازم برگردم عقب بازم تورو انتخاب میکنم اما بازم یه عادت های دخترونه دارم هنوزم قوی نشدم وقتایی که دلم میگیره یهو میزنم زیر گریه جایی کم میارم زنگ میرنم به پدرم به تکیه گاهم درد و دل میکنم تو با من چکار کردی که با سن کمم تونستم دوری خانوادمو تحمل کنم؟ من برای اینکه  تورو داشته باشم تاوان پس دادم تاوان تنهاییم تاوان درس نخوندنم تاوان سختی کشیدنم هنوزم دارم تاوان داشتنتو پس میدم اما دلم به داشتنت گرمه مرد خوش خنده من تصمیم گرفتم که مهربون باشم باهمه پرخاشگری و ناامیدی و حرص خوردن رو بزارم کنار و مثبت فکر کنم و مثبت عمل کنم امیدوارم موفق شم

نيني سايت و تعليق كن

هدفت و دقيق مشخص كن

مشاور خوب داشته باش

ارتباطت رو با اطرافيان محدود كن ، اما قطع نه

در هفته نصفه روز استراحت كن

پيوستگي داشته باش

ازمون آزمايشي ثبت نام كن

اگه رابطه عاطفي با كسي داري كات كن

موبايل و كامل كنار بذار ، لازم شد از گوشي خانواده استفاده كن

به خدا توكل كن 🤍

//   کِـی به انداختن ِ سنگ پیاپی در آب ، ماه را میشود از حافظه ی آب گرفت !؟ //   میرسن روزای خوب🤍🌸🌱 پَرواز ۶۵۰